Italia. Româncă, expertă în jafuri prin „tehnica îmbrățișării”, arestată. Femeia acționa împreună cu patru complici

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Româncă prinsă de poliție după ce a furat două coliere prin tehnica îmbrățișării
Italia. Româncă prinsă de poliție după ce a furat două coliere prin tehnica îmbrățișării

Carabinierii Breno au arestat o femeie, de origine română, în vârstă de 37 de ani, acuzată de mai multe tentative de jaf, comise în perioada dintre iunie-septembrie 2020, în provincia Brescia, în special în Valcamonica. Femeia folosea „tehnica îmbrățișării” și lăsa victimele fără ceasuri și bijuterii.

Victimele erau persoane în vârstă, care erau abordate în sate mici, lângă parohii sau piețele locale. Româncă de 37 de ani aborda persoanele în vârstă cu scuza că vinde un tricou sau le cere informații și, cu o mișcare bruscă, le fura bijuteriile de aur sau ceasurile. În aproape toate cazurile, victima își dădea seama că a fost jefuită abia când se întoarcerea acasă.

Prima femeie care a raportat jaful a fost o tânără de 69 de ani din Breno, de la care românca a încercat să-i scoată violent ceasul. Odată descoperită, românca a fugit într-o mașină, unde era așteptată de alți patru complici, scrie bresciatoday.it

Printre victime se mai numără o femeie în vârstă de 84 de ani, cu un handicap locomotor, de la care românca a furat un colier de aur.  Alte două persoane au fost lăsate fără ceasurile Rolex, în valoare de 5 și, respectiv, 2 mii de euro. Mărturiile adunate de la martori, au făcut posibilă identificarea tuturor membrilor bandei.

Recent întoarsă în Italia, românca, de 37 de ani, care dormea ​​într-o casă abandonată, a fost oprită în Brescia și a dusă la închisoare. Ceilalți patru complici, în vârstă de 19, 25, 32 și 43 de ani, sunt anchetați în stare de libertate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel