Italia. Româncă de 15 ani însărcinată, bătută cu bestialitate de iubitul său. I-a dat cu lopata în cap și i-a rupt o coastă

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român în vârstă de 32 de ani a fost arestat în Italia, după ce și-a bătut cu bestialitate iubita însărcinată în vârstă de 15 ani. 

Carabinierii stației Trebisacce (Cosenza) au arestat un tânăr de 32 de ani, de origine română, acesta fiind acuzat de maltratare și vătămare corporală. Victima în acest caz este chiar iubita sa, o fată de doar 15 ani originară din Castrovillari. Cei doi locuiau împreună din iunie 2020 într-un apartament din Trebisacce.

Tânărul era cunoscut încă din vara trecută ca având un comportament agresiv. El a devenit din ce în ce mai violent, și a bătut-o pe fată de mai multe ori, în ciuda faptului că era însărcinată.

Bătaia care a umplut paharul

 

Cel mai recent episod de violență, conform rechizitoriului, datează din 14 noiembrie, când, în toiul unui scandal, tânărul de 32 de ani și-a bătut partenera mai tânără cu bestialitate. El a lovit-o cu o lopată, apoi a aruncat-o pe un scaun și i-a rupt o coastă.

După acest episod, tânăra de 15 ani însoțită de tutorele ei s-a deplasat la secția de poliție unde a raportat bătăile și hărțuirea psihică la ca care a fost supusă constant de iubitul său.

În urma plângerii, fata a fost transferată într-un adăpost pentru femei victime ale violenței, în timp ce cercetările carabinierilor din Stația Trebisacce, coordonate de Parchetul Castrovillari, au făcut posibilă reconstituirea diferitelor episoade de violență care au avut loc din iunie 2020 până când tânăra și-a găsit puterea și curajul să denunțe agresorul.

Românul a fost arestat, iar acum va trebui să răspundă în fața justiției pentru faptele sale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel