Italia. Româncă bătută crunt şi ținută prizonieră de fostul iubit, din gelozie:"Cine e noul tău iubit?"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

O româncă în vârstă de 31 de ani a fost sechestrată şi bătută crunt de fostul său iubit, în vârstă de 45 de ani. Acesta încerca să afle cine este noul ei partener, scrie lasicilia.it.

Carabinierii din Tenenza di Misterbianco au arestat un localnic în vârstă de 45 de ani pentru vătămare corporală și răpire, pentru că bătuse și-și sechestrase partenerul acasă.

Totul s-a întâmplat în timpul nopții, când 112 a primit un telefon de la o femeie de 31 de ani de naționalitate română care, cu o voce tremurândă, a reclamat că a fost bătută de fostul ei partener și, deși era rănită, a reușit să evadeze din casa acestuia.

Patrula s-a dus imediat la fața locului și a găsit-o pe femeie care prezenta semne de bătăi violente, având în vedere nasul umflat și vânătăile vizibile pe tot corpul.

Ea a povestit că l-a primit pe fostul ei partener să bea ceva la ea acasă, iar după mai multe discuţii, a acceptat să îl însoţească până la domiciliu lui, neştiind ce urmează să i se întâmple.

Acolo bărbatul a început să ţipe la ea şi să o tragă violent de mână şi odată ce a reuşit să o bage în casă, a început să o lovească violent cu pumnii în faţă şi pe corp şi să o întrebe dacă există un nou bărbat în viaţa ei şi cine este acesta. 

Mai târziu, cu scuza că i s-au îndoit ochelarii care au căzut timpul bătăii și cu asigurarea că nu-i va face plângere pentru ceea ce se întâmplă, biata femeie a reușit să scape.

Între timp intervenise şi un vecin care s-a trezit din cauza scandalului şi a încercat să-l calmeze pe agresor care, în schimb, i-a ordonat să plece pentru că acestea erau probleme care nu îl 'preocupau'.

Femeia a putut astfel să plece şi a cerut ajutor telefonic apoi, grație asistenței a doi prieteni, a fost transportată la camera de urgență a spitalului „Garibaldi Centro” unde medicii i-au i-au spus că are o „fractură a oaselor nazale și vânătăi”, cu un internare de 30 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel