Italia. Româncă, amenințată cu un cuțit de iubitul gelos: „Închide gura sau te fac bucățele!“

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. ROMÂNCĂ, amenințată cu un CUȚIT de IUBITUL gelos  Închide gura sau te fac BUCĂȚELE
Italia. ROMÂNCĂ, amenințată cu un CUȚIT de IUBITUL gelos Închide gura sau te fac BUCĂȚELE

Carabinierii din Pescara au fost solicitați, să intervină, ieri seara, la o ceartă conjugală. Ajunși la fața locului, patrula carabinierilor au găsit o femeie, de origine română, care plângea și era agitată.

 

Românca le-a povestit oamenilor legii că a fost atacată cu puțin timp înainte de partenerul ei, un bărbat de 32 de ani de origine română, dar rezident în Italia. 

În timpul unei discuții aprinse, bărbatul, agitat și în stare de ebrietate, a luat un cuțit de bucătărie și l-ar fi îndreptat spre partenera său, amenințându-o că o va tăia în bucăți, dacă aceasta nu s-ar fi oprit din vorbit, scrie ecoaltomolise.net. 

Patrula carabinierilor a reușit, cu mult tact și profesionalism, să obțină mărturia victimei, care a depus, ulterior, o plângere la Sediul Poliției. Românca le-a povestit că a suferit violențe și umilințe timp de trei ani, de când a început să locuiască cu partenerul său.

De asemenea, femeia a mai depus o plângere încă în anul 2020 pentru un episod asemănător.

Bărbatul a fost denunțat pentru rele tratamente aduse membrilor familiei sau concubinilor și a acceptat să plece acasă, în așteptarea deciziilor Autorității Judiciare.

 

 

Un alt român, supărat că iubita l-a părăsit, i-a vandalizat mașina

 

Un bărbat, de origine română, a fost arestat de polițiștii de la Brigada Comisariatului de Poliție din Udine, după ce a distrus mașina fostei sale iubite.

În seara zilei de luni, 25 octombrie, o româncă, rezidentă în Udine, a sunat la poliție, anunțând că fostul ei iubit i-a vandalizat mașina. Un echipaj de poliție a sosit imediat la fața locului, iar polițiștii au constatat că un autoturism fusese grav avariat, având toate cele patru cauciucuri dezumflate, o oglindă retrovizoare spartă, iar partea dreaptă era complet zgâriată și deteriorată. 

Imediat, polițiștii au dat de urma unui bărbat care a recunoscut fără nicio remușcare că și-a descărcat furia pe mașina fostei sale iubite, spunând că o va face din nou, fiind supărat că femeia a pus capăt relației, scrie triestecafe.it.

De asemenea, bărbatul a predat poliției o șurubelniță de mari dimensiuni cu care a înțepat cauciucurile și a lovit în mod repetat caroseria mașinii.  Bărbatul, un cetățean român în vârstă de 27 de ani care locuiește în oraș, a fost arestat pentru distrugere în formă agravată. Marți, după-amiază, în timpul validării arestului, judecătorul a dispus ca bărbatului să i se interzică să se apropie de persoana vătămată și de locurile pe care aceasta le frecventează.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel