Italia. Româncă ajunsă în lacrimi la poliție, după ce a fost bătută. Partenerul ei, de aceeași naționalitate este arestat

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Româncă ajunsă în lacrimi la poliție, după ce a fost bătută. Partenerul ei, de aceeași naționalitate este arestat
Italia. Româncă ajunsă în lacrimi la poliție, după ce a fost bătută. Partenerul ei, de aceeași naționalitate este arestat

O româncă a ajuns în lacrimi la poliție, după ce soțul acesteia a lovit-o cu pumnii în cap de față cu cei doi copii minori. Îngrozită, femeia a fugit direct la un sediu de poliție, imediat cum a reușit să scape de bărbat.

Noaptea trecută, un echipaj de carabinieri a intervenit la tabăra de nomazi din Via Crocifisso, în zona San Cristoforo, o comună din provincia Alessandria, Italia, în urma unei cereri de intervenție primită din partea unei femei.

La fața locului, operatorii au luat legătura cu reclamanta, o femeie de naționalitate română, care a declarat că a avut o discuție foarte aprinsă cu partenerul său, de asemenea român, în timp ce se aflau amândoi, împreună cu cei doi copii minori, în interiorul locuinței lor.

În urma disputei, bărbatul și-a ieșit din minți și pierzându-și controlul, a lovit-o pe româncă cu mai mulți pumni în cap. Nemulțumit de ceea ce făcuse femeia, soțul ei a amenințat-o cu un cuțit, punându-i viața în pericol.

 

Tânăra româncă a fugit la poliție pentru a se salva pe ea și pe cei doi copii



Femeia, speriată de ceea ce i se întâmplase, a reușit să scape și odată ce a fost în siguranță, a chemat carabinierii. Ofițerii de poliție l-au identificat imediat pe autorul violențelor și, după ce acesta a fost reținut, l-au dus la secția de poliție pentru investigații suplimentare.

Când românca a raportat incidentul, a mărturisit că a mai fost victima altor agresiuni și amenințări în trecut. După ce a fost reconstituită dinamica celor întâmplate și a fost detaliat contextul general al violențelor suferite de femeie, bărbatul a fost arestat pentru infracțiunile de rele tratamente în familie și amenințări în formă agravată.

Procurorul de serviciu a dispus arestarea acestuia la închisoarea din Piazza Lanza, în așteptarea validării prin hotărârea Gip-ului, conform publicației italiene Catania Today.


-------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG  

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel