Italia. Româncă, acuzată că a instigat la sinucidere: „Sunt însărcinată! Îi spun soției tale!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Sonia M., o româncă în vârstă de 44 de ani, este judecată în Italia pentru instigare la sinucidere.

Conform ottopagine.it, românca, rezidentă în San Giorgio del Sannio, care practica servicii sexuale, s-a întâlnit într-un club cu italianul, în vârstă de 65 de ani. Sonia spune că ea este victima întrucât bărbatul s-a prezentat ca fiind singur și i-a oferit bani. Deși inițial spusese că este necăsătorit, după un timp i-ar fi spus Soniei să nu-l mai sune și să nu-l mai deranjeze întrucât nu vrea să afle soția lui relația dintre ei. Românca a susținut în fața instanței că între ea și bărbat se crease deja o relație și a acceptat cu greu faptul că el a mințit-o că este singur. Ar fi suferit un șoc când a aflat că este căsătorit și de aici dorința ei de a se răzbuna și de a-i spune totul soției lui: „Sunt însărcinată! Îi voi spune soției tale!”

Italianul de 65 de ani s-a sinucis, pe 31 octombrie 2017, spânzurându-se într-o magazie, iar procurorii susțin că din cauza româncei întrucât l-ar fi amenințat că îi spune soției dacă nu îi dă o anumită sumă de bani. Tot procurorii susțin că românca a mințit cu sarcina și l-a îngrozit cu acest fapt pe italian.  

 

Românca, trimisă astăzi în judecată

 

Românca a fost trimisă astăzi în judecată, iar primul termen a fost stabilit pentru data de 11 decembrie.

Înainte de a se sinucide, italianul îi trimisese niște mesaje vocale româncei prin whatsapp, încercând să o facă să renunțe. Fraze la care Sonia M. îi oferise interpretarea. Pe scurt: „de ce să cred că s-ar fi sinucis?”

Procurorul consideră că românca ar fi adoptat același mod de operare cu alți trei bărbați, este, de asemenea, acuzată cu o altă extorcare și două tentative de extorcare. 

Românca respinge toate acuzațiile.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel