Italia. Român, UCIS în bătaie de un italian pentru că i-a mângâiat câinele. Ce pedeapsă a primit criminalul

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Criminalul românului Ioan Popa, ucis în bătaie pe o stradă din Milano, după ce i-a mângâiat câinele, și-a primit pedeapsa: 9 ani de închisoare cu executare. 

Românul în vârstă de 52 de ani, pe numele său Ioan Popa, a fost găsit inconştient, în noaptea de 15 octombrie 2014, în fața unui bar din Milano. Bărbatul a fost omorât în bătaie pentru că a încercat să mângâie câinele criminalului, Rocco Rendina, un italian de 22 de ani, relatează observator.tv.

Tânărul italian a recunoscut că l-a lovit cu pumnii și picioarele pe român, a doua zi după descoperirea cadavrului. 

Potrivit autorităților, în noaptea de 15 octombrie 2014, proprietarul pub-ului a închis local dându-i afară pe 7 petrecăreţi. La scurt timp, a apărut Ioan Popa, care a început un dialog cu tinerii şi a încercat să mângâie câinele unuia dintre ei. 

Citește și: Italia. Tânăr ROMÂN, găsit MORT în casă de soția lui. S-a SPÂNZURAT. A lăsat în urmă doi COPII

Nervos că a pus mâna pe animal, stăpânul a început să-l lovească bruta cu pumnii şi picioarele pe român, lăsându-l inconştient pe caldarâm. Niciunul dintre prietenii agresorului nu a intervenit să-l oprească. Ma mult, toţi s-au făcut nevăzuţi şi au stabilit să se întâlnească la Cormano pentru a stabili o varinată comună în apărarea lui Rocco Rendina, potrivit aceleiași surse.

La 2:30 dimineaţa, proprietarul barului s-a reîntors la local ca să ia o sticlă, moment în care l-a văzut pe român zăcând pe asfalt. Ioan Popa a murit la spital, după 10 ore de la atac.

"L-am omorât, l-am omorât!", a strigat Rocco Rendina în acea noapte fatidică de 15 octombrie 2015, înainte de a fugi cu maşina. 

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel