Italia. Român, săltat pe sus imediat după ce a ajuns în gară, la Roma: acuzat de abuz sexual împotriva unui minor, în Germania

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român care tocmai ajunsese în gara Termini, din Roma, a fost luat de polițiști și dus în arest. Bărbatul este acuzat de abuz sexual în Germania.

În stația Termini, un cetățean român în vârstă de 45 de ani, care călătorea împreună cu un conațional de aceeași vârstă, a fost oprit și controlat de către agenții Poliției Feroviare, aseară, în jurul orei 23.30.

Bărbatul, împreună cu o altă persoană, se plimba în stație, în apropierea localurilor și a zonei comerciale. Având în vedere ora târzie și absența bagajelor, aceștia au părut suspecți și, prin urmare, ofițerii de poliție feroviară au procedat la identificarea lor.

Cei doi au fost găsiți cu condamnări anterioare, dar unul dintre ei avea un mandat de arestare emis de Germania, deoarece era acuzat de comiterea de abuzuri sexuale asupra minorilor. Prin urmare, a fost arestat și dus la închisoare pentru a fi extrădat în Germania pentru a fi judecat.

Amândoi erau fără adăpost și trăiau în adăposturi improvizate între Roma și Castelli Romani.

Românul cu mandat european de arestare va fi extrădat în Germania în primele zile.

Există însă și exemple pozitive de români, în Italia. Câțiva muncitori români au devenit eroi în Italia după ce au salvat o femeie dintr-un autoturism cuprins de flăcări, în Bagnolo Mella, provincia Brescia.

Muncitori români, eroi în Italia după ce au salvat un director din primărie: „Ieși afară acum!”

 

Femeia a fost salvată la timp datorită intervenției prompte a micului grup de muncitori români care în acel moment treceau, întâmplător, prin zonă. În doar câteva clipe, mașina femeii a fost devorată de flăcări. S-a întâmplat în după-amiaza devreme a zilei de joi în Bagnolo Mella, la semaforul de la intersecția dintre Via Gramsci și Via Pellico.

Femeia salvată este Carmela Boldrini, manager municipal din Bagnolo, unde este responsabilă de oficiul de stare civilă. Carmela se întorcea acasă după muncă și stătea la semafor. În acel moment, capota mașinii ei, un Chevrolet Captiva, a luat foc, iar muncitorii români, înarmați cu un stingător, s-au grăbit să stingă flăcările.

„Ieși afară acum”, i-ar fi strigat muncitorii români. Carmela Boldrini s-a chinuit inițial să-și dea seama ce se întâmplă și a fost scoasă cu forța de unul dintre români. Exact la timp pentru că în câteva clipe mașina era deja cuprinsă complet de flăcări.

Autoturismul a fost complet distrus de flăcări, iar pompierii au sosit și au stins focul.

Investigațiile sunt în derulare, iar prima ipoteză este că mașina ar fi putut lua foc din cauza unei supraîncălziri neașteptate a motorului și datorită temperaturilor caniculare din ultimele zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel