Italia. Român reținut pentru un furt din buzunare comis la Padova

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Român reținut pentru un furt din buzunare comis la Padova
Italia. Român reținut pentru un furt din buzunare comis la Padova

Un român a fost reținut pentru un furt din buzunare comis la Padova, alături de un indian care are probleme pentru infracțiunea de complicitate la imigrație ilegală.

Joi, 8 decembrie, în timpul unor controale specifice în Porto Sant'Elpidio, carabinierii Secției Radiomobile a Companiei Fermo, au dus un român și un indian la poliție.

 

Român arestat de poliție pentru furt

 

Românul are în jur de 39 de ani și era deținut în arest la domiciliu cu termen de condamnare în noiembrie 2025, pentru un furt din buzunare comis la Padova.

Bărbatul era deja cunoscut de poliție pentru alte condamnări anterioare, pentru evaziune, întrucât nu se afla la domiciliu, așa cum a fost cerut și ordonat de Tribunalul de Supraveghere din Trieste. Subiectul va suferi cu siguranță o agravare a măsurii, deoarece nu și-a respectat obligațiile.

 

Bărbat arestat pentru nerespectarea unui ordin al autorității

 

În mod similar, carabinierii de la stația din Porto Sant' Elpidio au raportat un tânăr de 20 de ani de origine indiană, cunoscut pentru alte condamnări anterioare, și pentru nerespectarea unui ordin al autorității. În timpul unor controale specifice efectuate în Porto Sant'Elpidio de către carabinieri, tânărul sus-menționat, a fost supus măsurii preventive a obligației de a se prezenta la poliția judiciară. 

Aceasta a fost emisă de către judecătorul Tribunalului din Cuneo, pentru infracțiunea de complicitate la imigrație ilegală, însă tânărul a încălcat măsura sus-menționată în lipsa unei justificări sau autorizații valabile. Carabinierii au cerut apoi Autorității Judiciare o agravare a măsurii, conform presei străine.

Vezi și

 

Italia. O româncă a fost arestată, după ce a furat haine din mai multe magazine. Tânăra era în cârdășie cu mai mulți minori

 

O româncă de 20 de ani, împreună cu mai mulți minori de aceeași naționalitate au fost prinși în timp ce furau haine dintr-un magazin din Italia. 

Românii, specializați în furturi de îmbrăcăminte, aveau asupra lor două genți mari pline cu pantaloni, pulovere, hanorace și încercau încă un jaf în magazinul Bershka, situat în incinta centrului comercial 'Il Centro' din Arese.

Hoții au fost opriți de paznicul și de carabinierii de la stația Cesate. Sub acuzația de furt calificat în complicitate, o tânără de 20 de ani, care nu are antecedente penale și nu consumă droguri, a ajuns în cătușe, în timp ce un tânăr de 17 ani și o fată de 14 ani au fost cercetați în stare de libertate pentru aceeași faptă.

Continuă știrea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel