Italia. Român, reținut în Italia după ce și-a bătut soția aproape zilnic. Totul, sub ochii copiilor 

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Coșmar pentru o româncă din Italia. Bătută de zeci de ori de soțul său, în fața copiilor, femeia n-a mai suportat și a depus plângere la poliție. 

Un român în vârstă de 45 de ani din Italia este cercetat penal, după ce și-a bătut soția și copiii de mai multe ori. Potrivit publicației latinatu.it, femeia a fost încurajată de oamenii legii să depună plângere împotriva soțului său. Sătulă să mai suporte bătăile încasate în fața copiilor, românca a decis să depună plângere.

În baza documentului respectiv, polițiștii au percheziționat casa în care locuiește familia l-au ridicat pe bărbat pentru a-l duce la audieri. Potrivit anchetatorilor, în ultima perioadă, românul obișnuia să-și bată tot mai des soția și cei trei copii, dintre care doi minori. Cauza probabilă a acestui comportament este consumul de alcool.

Bărbatul a fost plasat sub control judiciar, iar polițiștii i-au interzis să mai intre în contact cu soția și cei trei copii ai săi până la terminarea anchetei, fiind obligat să-și găsească un alt loc în care să locuiască.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel