Italia: Român mort pe loc după ce a fost lovit de un Smart

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Italia. Trupul unui român dispărut a fost găsit carbonizat într-o parcare. Mama sa, care îl căuta, este șocată: „Băiatul din videoclip este fiul meu”
Italia. Trupul unui român dispărut a fost găsit carbonizat într-o parcare. Mama sa, care îl căuta, este șocată: „Băiatul din videoclip este fiul meu”

Accident mortal de dimineață la Cologno Monzese. Un român de 44 de ani a fost lovit și ucis în Corso Roma, în centrul orașului, de un șofer de 29 de ani.

Accidentul tragic s-a petrecut în jurul orei 7 dimineața, când o mașină Smart, condusă de un bărbat în vârstă de 29 de ani din Cologno Monzese, a accidentat mortal un român care traversase prin loc nepermis.

Victima a trecut prin parbrizul mașinii și a fost aruncată la peste un metru în fața mașinii. Medicii sosiți la fața locului au încercat zeci de minute în șir să-l resusciteze pe bărbat, dar după aproape jumătate de oră au fost nevoiți să se predea și să declare decesul, potrivit ilgiorno.it.

 La fața locului au ajuns și carabinierii din Cologno, care au acordat asistență salvatorilor și care trebuie acum stabilească dinamica accidentului. Ei vor cerceta dacă mașina se deplasa în limitele de viteză, dar și de ce pietonul nu a traversat pe trecerea de pietoni, care se afla la câteva zeci de metri distanță de locul impactului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel