Italia. Român, hoț de buzunare, arestat în Roma. În total carabinierii au încătușat nouă persoane

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Român, înconjurat și blocat de trecătorii din Milano, după ce a încercat să fure un portofel. Hoțul de buzunare a fost arestat / Foto: Unsplash
Italia. Român, înconjurat și blocat de trecătorii din Milano, după ce a încercat să fure un portofel. Hoțul de buzunare a fost arestat / Foto: Unsplash

Mai multe persoane au fost arestate în ultimul timp pentru furt calificat în Roma. Printre cele nouă persoane, una este de naționalitate română și a fost clasificată în categoria „hoț de buzunare”.

Carabinierii Grupului Roma, coordonați de Procuratura din Roma, au arestat nouă persoane pentru furt în cinci incidente diferite. Primul arestat a fost un cetățean algerian de 43 de ani, care a fost oprit de carabinierii Nucleului Operativ al Companiei Roma Centru în via Cavour imediat după ce a intrat în posesia poșetei unei turiste de 60 de ani.

 

Român, hoț de buzunare, prins de carabinieri

 

Apoi, carabinierii de la stația Roma Viale Libia, pe peronul stației de metrou Vittorio Emanuele, au arestat un cetățean român de 44 de ani, imediat după ce acesta a furat portofelul din buzunarul lateral al pantalonilor unui turist de 55 de ani. Acesta s-a prefăcut că s-a ciocnit de persoana respectivă, din cauza aglomerației și într-o fracțiune de secundă a reușit să îi sustragă portofelul din pantaloni. 

Din fericire, un polițist a văzut toată scena și l-a controlat imediat. Românul a fost arestat pe loc, iar portofelul împreună cu bunurile din el au fost restituite proprietarului.

De asemenea, trei femei de origine bosniacă, în vârstă de 44, 52 și 16 ani, au fost arestate pentru infracțiunea de furt calificat în complicitate. Cele trei sunt suspectate că au furat, în Via Santa Maria Maggiore, o geantă cu 4.000 de euro în numerar de la o turistă franceză de 37 de ani. Bunurile furate au fost returnate.

 

Toate arestările au fost validate

 

În via di Portonaccio, carabinierii din cadrul Nucleului Operativ al Companiei Piazza Dante din Roma au arestat un cetățean din Bangladesh, în vârstă de 49 de ani, suspectat în mod grav de comiterea infracțiunilor de tentativă de furt calificat și de împotrivire la un funcționar public. Bărbatul a fost prins de soldați, care se aflau în acel moment în tranzit, imediat după ce a deteriorat geamul din dreapta față al unei mașini parcate și în timp ce se pregătea să intre în habitaclu.

Carabinierii s-au apropiat și l-au oprit pe suspect, în ciuda faptului că acesta a încercat de mai multe ori să fugă. Bărbatul avea asupra sa alte obiecte, care s-au dovedit a fi fost furate din două vehicule parcate în apropiere.

Toate arestările au fost validate. Procedurile se află în faza de anchetă preliminară, astfel încât toți suspecții trebuie să fie considerați nevinovați până la o condamnare finală, conform presei străine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel