Italia. Român, găsit mort la ferma unde lucra. Patronul italian a trecut mașina peste el

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român din Italia a fost găsit mort la o fermă de vite din Sicilia. Fermierul a trecut cu mașina peste trupul neînsuflețit al muncitorului.

Tragedie greu de imaginat la o fermă din localitatea Partinico, Sicilia. Incidentul s-a petrecut în seara zilei de sâmbătă, 9 mai, atunci când Nicolae Marin Neacșu, un muncitor agricol român în vârstă de 42 de ani, a fost găsit căzut la pământ, fără viață. Peste corpul lui a trecut cu mașina fermierul pentru care lucra, scrie publicația blogsicilia.it.

Nicolae era originar din Brașov și locuia la Alcamo, pe via Leone XIII la numărul 118. Lucra la o fermă unde îngrijea animalele și ieșea cu vitele la păscut.

Trupul lui neînsuflețit a fost găsit în zona Bosco Falconeria, la aproximativ 18 km de localitatea unde românul era rezident.

Alertați de fermierul care a trecut mașina peste el, carabinierii și medicii au sosit imediat la fața locului, însă n-au mai putut face nimic pentru el. 

Anchetă pentru a stabili cauzele decesului

 

Proprietarul fermei, un italian de 44 de ani, le-a spus polițiștilor că a plecat pe câmp, după ce mai multe persoane i-au semnalat faptul că animalele sale rătăceau în zonă, fiind nesupravegheate. În timp ce mergea cu mașina, nu și-a dat seama de prezența trupului muncitorului său întins la pământ și a trecut din greșeală cu mașina peste el.

După o primă verificare a trupului românului, medicii legiști au confirmat că acesta prezenta leziuni toracice compatibile cu dinamica descrisă de crescătorul de vite.

Procuratura din Palermo a deschis o anchetă pentru a constata cauza exactă a decesului. Autoritățile vor stabili dacă bărbatul român a murit înainte de a trece mașina sau este vorba de o crimă.

 (w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel