Italia. Român, găsit MORT în propriul pat după ce a băut toată noaptea. A fost demarată o anchetă

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român în vârstă de 36 de ani a fost găsit mort în propriul pat, într-un apartament din Viserba (provincia Rimini). Autoritățile au demarat o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat. 

Descoperire macabră făcută de un român, duminică dimineață: prietenul său zăcea fără suflare în pat. Potrivit publicației Il Resto del Carlino, cei doi au petrecuse noaptea precedentă împreună și se pare că a consumat o cantitate mare de alcool. 

"Veniți repede, prietenul meu nu se mai trezește, nu știu ce este cu el, pare mort!". Acesta este apel telefonic efectuat la Serviciul de Ambulanță din Rimini. Personalul sanitar de la 118 au ajuns imediat la adresa indicată și au găsit un bărbat întins pe pat, inert, fără să dea semne de viață. Din păcate, medicii de pe salvare nu au mai putut face nimic pentru muncitorul român.

Au băut până noaptea târziu

 

În casa unde s-a întâmplat tragedia, se mai aflau un alt bărbat român și mama acestuia. Potrivit sursei citate, cei doi prieteni au băut sâmbătă seară până târziu. Pe la ora 5 dimineața au decis să se culce dar, din declarațiile celor prezenți în casă, muncitorul român s-ar fi ridicat din pat și ar fi început din nou să bea.

A doua zi dimineață, când prietenul victimei s-a trezit, l-a găsit pe român cufundat într-un somn profund. Deși inițial a crezut doarme din cauza beției, atunci când a încercat să-l trezească și-a dat seama că este vorba despre ceva mai grav. Inima prietenului său s-a oprit pentru totdeauna.

Medicul legist a constatat că trupul neînsuflețit nu prezenta răni sau alte semne de violență. Deși autopsia va stabili cauza exactă a decesului, cel mai probabil cantitatea mare de alcool consumată i-a provocat un stop cardio-respirator.

roman gasit mort italia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel