Italia. Român de 58 de ani, accident grav la locul de muncă 

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român din Italia a fost rănit grav, după ce a suferit un accident la locul de muncă. Bărbatul a alunecat și s-a lovit puternic cu capul de asfalt. 

Accidentul s-a petrecut în dimineața zilei de marți, 5 iulie, atunci când românul în vârstă de 58 de ani se afla la locul de muncă, în localitatea Pisogne, din provincia Brescia. Starea muncitorului este una deosebit de gravă. 

Bărbatul, rezident la Artogne, lucrează pentru Cooperativa Soleco, o companie care activează în sectorul deșeurilor și materialelor reciclabile.

Cum s-a petrecut accidentul de muncă

 

Potrivit publicației locale Brescia Today, incidentul s-a petrecut în jurul orei 7.30. Muncitorul strângea deșeurile de-a lungul străzii Viale Caduti del Lavoro, când, la un moment dat, a alunecat din spatele camionului în mers și a căzut lovindu-se puternic cu capul de asfalt.

Starea sa a fost gravă încă de la început, iar bărbatul a început să piardă sânge dintr-o ureche. Colegii au sunat la 118.

Acesta a fost transportat cu elicopterul la spitalul din Monza, fiind considerat maximă urgență.

Potrivit sursei citate, autoritățile încă investighează dinamica accidentului. Conform primei reconstituiri, se pare că românul, care era în spatele camionului de gunoi ținându-se de o bară, a fost aruncat pe asfalt într-o curbă.

Citește mai departe: Italia. Șofer român, mort într-un teribil accident: Cristian a fost ucis nevinovat pe o autostradă

 

Cristian D., un român în vârstă de 46 de ani, a murit în această dimineață într-un accident teribil pe A14 Nord, lângă Imola, provincia Bologna, regiunea Emilia-Romagna din Italia.

Conducând un SUV, a lovit mai întâi o mașină provocând moartea șoferului român, apoi a lovit o altă mașină și un camion, iar în cele din urmă a încheiat cursa răsturnându-se în mijlocul drumului. Aceasta este reconstrucția accidentului mortal care a avut loc în jurul orei 8 în această dimineață pe A14 Nord, lângă Imola.

Cristian D. locuia la Rimini împreună cu soția sa și se deplasa la Bologna cu un Opel Astra care a fost lovit de SUV, un Jeep Compass condus de un bărbat de 61 de ani, care a suferit răni de gravitate medie în accident. Nimic de făcut în schimb pentru român. Salvat de medicii 118, acesta a murit în timpul transportului la spital.

Bărbatul care a condus Jeep-ul, un șofer profesionist bolognez rezident în Castel San Pietro, este internat în spitalul Maggiore și este cercetat pentru omor rutier în dosarul transmis parchetului de poliția rutieră Bologna Sud, care s-a ocupat de constatările accidentului dramatic.

Pe porțiunea de autostradă în această dimineață au fost încetiniri și, dintr-o primă ipoteză, șoferul SUV-ului care circula pe banda rapidă ar fi ajuns cu viteză mare, lovind violent de Opelul care se afla pe aceeași bandă. Accidentul, precum și intervenția ulterioară a salvatorilor și a poliției, au provocat apoi și mai multe neplăceri traficului, cu o coadă care a ajuns la 10 kilometri între Imola și Bologna.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel