Italia. Român de 35 de ani, găsit mort pe stradă. S-a prăbușit pe asfalt

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Moarte cumplită pentru un român după un accident teribil
Italia. Moarte cumplită pentru un român după un accident teribil

Românul de 35 de ani a fost găsit fără viață în centrul orașului Salerno. 

O sâmbătă seara sub semnul tragediei la Salerno, notează presa italiană: Un tânăr de 35 de ani de origine română a fost găsit fără viață pe Corso Garibaldi .

Potrivit zvonurilor, bărbatul se afla pe stradă când a murit subit, probabil din cauza unui stop cardiac. Cei care l-au văzut prăbușit pe asfalt au sunat de urgență la numărul de urgență.

La fața locului au ajuns imediat paramedicii de la  „Il Punto” din Baronissi ajutați de un alt echipaj al Crucii Albe din Salerno. Încercările de salvare au fost însă inutile: bărbatul fără adăpost era deja decedat .

Astfel, încă o dramă are loc printre persoanele fără adăpost, având în vedere și perioada iminentă venirii frigului. Cauzele stopului cardiac care au dus la moartea subită a bărbatului trebuie clarificate.

Ieri, o altă moarte înfiorătoare a unui român în Italia: a sărit cu mașina în râpă

 

Ieri, potrivit primelor informații un alt român în vârstă de 53 de ani, s-ar fi sinucis, conducând un autoturism Opel direct spre prăpastie. La fața locului au ajuns carabinierii din stația Celano, pompierii și medici de la Serviciul de Ambulanță, care au constatat decesul. Pompierii Avezzano au asigurat recuperarea vehiculului. La locul accidentul a sosit și un elicopter, care apoi a plecat în direcția L'Aquila, scrie ilmessaggero.it.

Bărbatul era binecunoscut în Celano. A lăsat în urmă o soție și un fiu îndurerați. Primarul din Celano, Settimio Santilli, își amintește că  românul era de bunătate incredibilă, mereu disponibil să ajute persoanele în vârstă.

"Pierderea lui este o adevărată tragedie. O persoană de o bunătate incredibilă. Era mereu disponibil să ajute persoanele în vârstă. Odihnește-te în pace și ai grijă de familia ta, de acolo de sus,  acum așa cum ai făcut cu atât de mulți oameni, care au avut nevoie de dragoste, solidaritate, afecțiune, dar și mult profesionalism și disponibilitate” spune Settimio Santilli, primarul din Celano, relatează terremarsicane.it.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel