Italia: Român căutat de poliție, găsit în trafic. Bărbatul era condamnat la șase luni de închisoare

Alexandra Curtache |
Data publicării:

Trei persoane căutate de poliție printre care și un român, au fost identificate în Torino și condamnate la mai mulți ani de închisoare, în urma unor controale.

Intensificarea serviciilor desfășurate de către echipajele de poliție din Torino, Italia, a dus la identificarea a trei persoane cu măsuri restrictive de libertate personală.

 

Român prins de poliție și condamnat la închisoare

 

În prima parte a zilei, polițiștii de la postul de poliție Barriera Nizza au depistat doi subiecți căutați, în urma unei căutări precise efectuate prin compararea diferitelor baze de date.

Este vorba de un cetățean de naționalitate română de 43 de ani și de un bărbat de naționalitate marocană de 34 de ani. Cei doi bărbați erau beneficiari ai unor măsuri de restrângere a libertății personale.

Românul va trebui să execute șase luni de închisoare în urma unei agravări a măsurii de probațiune la serviciile sociale. De asemenea, cel de-al doilea bărbat va fi pedepsit un an și patru luni în arest la domiciliu pentru primire de bunuri furate.

 

Italian căutat de poliție, prins la volan fără permis de conducere



După câteva ore, un alt bărbat căutat, un cetățean italian în vârstă de 34 de ani, a fost oprit de către ofițerii Comisiei P.S. Barriera Nizza, aflați în serviciu pe Corso Massimo d'Azeglio, în timp ce se deplasa cu o motocicletă.

Din primele cercetări efectuate și pe baza identității furnizate verbal, întrucât nu avea asupra sa niciun document, s-a constatat că tânărul nu deținea permis de conducere pentru a conduce autovehiculul. Bănuind că tânărul ar putea ascunde altceva, polițiștii l-au condus la sediul secției de poliție pentru continuarea cercetărilor.

Datorită comparării amprentelor sale digitale în baza de date națională, a reieșit că acesta avea un ordin de reinserție pe un alt nume pentru executarea unei pedepse de 11 luni și 26 de zile pentru infracțiuni legate de droguri.

Prin urmare, pe lângă faptul că a fost sancționat pentru conducere fără permis, bărbatul de 34 de ani a fost dus la închisoare pentru a executa măsura, conform presei străine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel