Italia. Român arestat la Cosenza, după ce și-a bătut cu bestialitate soția. Fiica celor doi n-a mai suportat coșmarul și a chemat poliția

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Un român a fost reținut la Cosenza, după ce s-a îmbătat și și-a bătut cu bestialitate soția. 

Un român în vârstă de 50 de ani a fost arestat ieri la Cosenza, fiind acuzat de maltratarea unui membru al familiei și alte violențe. Personalul de la Secția de Poliției Cosenza a intervenit la locuința persoanei arestate în urma unui denunț al fiicei bărbatului.

Fiica agresorului a sunat la poliție

 

Un scandal monstru s-a pornit în casa în care locuiește familia de români după ce bărbatul a venit acasă beat. Speriată de comportamentul violent al românului care și-a bătut soția, fiica acestuia a apelat la 113, iar la fața locului au sosit agenții care au încercat să potolească furia bărbatului care, în ciuda prezenței lor, a continuat să încerce să o lovească pe femeie. .

Din declarațiile victimei, polițiștii au constatat că femeia a fost supusă unor agresiuni fizice și verbale grave, nefiind prima dată când se întâmplă asta. În urma rănilor suferite, femeia a fost transportată la departamentul de urgență al Spitalului Civil Annunziata pentru tratament.

Bărbatul a fost arestat și dus la închisoarea locală, urmând să fie emis un ordin de restricție împotriva sa.

 

Scene similare s-au petrecut și la Basilcata

 

Carabinierii din stația Banzi au arestat un tânăr de 34 de ani, de origine română, acuzat de rele tratamente și vătămare corporală împotriva membrilor familiei. 

Scena violentă s-a petrecut sâmbătă noaptea, pe data de 11 decembrie. În timpul turei de noapte, carabinierii au fost sesizați telefonic despre un conflict care are loc într-o casă, în care locuia familia de români.

În această împrejurare, intervenția carabinierilor a fost promptă, deoarece l-au prins pe român în timp de își agresa victima, ceea ce a dus la evitarea unor consecințe mai grave.

Ajunși la domiciliul celor doi români, carabinierii l-au surprins pe individ în timp ce își ataca concubina, o tânără de 32 de ani. Oamenii legii au reușit să-l blocheze pe agresor, iar victima, care avea mai multe răni, a primit îngrijiri medicale, scrie sassilive.it 

Cercetările efectuate de carabinieri au scos la iveală faptul că bărbatul nu este la prima agresiune, acesta având un comportament violent zilnic față de concubina sa și de restul familiei.

Astfel, oamenii legii au constatat că românca a fost agresată și în trecut, dar nu și-a denunțat vreodată atacatorul.  În rezultatul verificărilor, carabinierii l-au arestat pe tânărul de 34 de ani, în timp ce femeia și-a găsit refugiu în altă parte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel