Italia. Român, arestat a doua oară pentru abuzuri asupra fostei sale soții și a actualei partenere

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Român, arestat a doua oară pentru abuzuri asupra fostei sale soții și a actualei partenere / Foto: Captură video youtube
Italia. Român, arestat a doua oară pentru abuzuri asupra fostei sale soții și a actualei partenere / Foto: Captură video youtube

Un român în vârstă de 30 de ani, domiciliat în Italia, a fost băgat la închisoare a doua oară de carabinieri, după mai multe abuzuri asupra partenerelor sale de viață de aceeași naționalitate.

Bărbatul de naționalitate română a ajuns pe mâna poliției după ce a continuat să își maltrateze soția, chiar și atunci când aceasta a devenit "fostă". În plus, noua sa parteneră a raportat, de asemenea, episoade de violență din partea bărbatului, care a fost în cele din urmă arestat de carabinieri.

Soldații de la secția Terni i-au pus cătușele la încheieturi lunea trecută, în executarea unui ordin de reținere emis de Procuratura Terni. 

 

Trei ani de închisoare pentru un român

 

Bărbatul, care a fost trimis la închisoarea vocabolo Sabbione, trebuie să execute o pedeapsă de trei ani și jumătate în urma unei condamnări emise de Tribunalul din Terni pentru infracțiunea de rele tratamente în familie.

Faptele disputate datează din 2019, când aceiași carabinieri de la postul din Terni l-au anchetat pe românul de 30 de ani după ce au primit o plângere din partea soției sale de atunci, tot româncă, care se săturase să sufere violențe și abuzuri din partea soțului ei. Prin urmare, ancheta s-a încheiat cu condamnarea bărbatului și cu ușile închisorii Sabbione deschise larg pentru el.

 

La numai câțiva ani distanță românul a devenit iar agresiv, cu o nouă parteneră de viață

 

Când a fost arestat, lunea trecută, românul se afla în arest la domiciliu, în aplicarea unei măsuri preventive emise de gip al Tribunalului din Terni, deoarece era din nou cercetat pentru infracțiunea de rele tratamente în familie, de data aceasta împotriva noii sale partenere, tot româncă și victimă a violenței.

În pofida măsurii preventive, românul, care nu se putea apropia de fosta sa parteneră deoarece judecătorul emisese și o interdicție de a se apropia de partea ofensată, a fost găsit la domiciliul său în compania victimei, fosta sa parteneră, încălcând astfel și el ordinul judecătoresc, motiv pentru care carabinierii din Terni l-au reclamat și la Parchetul local pentru încălcarea măsurii preventive în vigoare, conform presei străine.

 

--------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG  

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel