Italia. Român angajat la „fabrica de droguri“: Păzea o producție de aproape 10 milioane de euro

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Poliția financiară italiană a descoperit o plantație de canabis în Gargano, în valoare de peste 9 milioane de euro. Plantația de peste 5.100 m era amplasată în localitatea Bosco Rosso, și era păzită de un român înarmat cu un pistol furat, pe care l-au arestat imediat.

Românul locuia lângă plantația pe care trebuia să o păzească. Plițiștii l-au găsit în cabana sa, iat asupr lui era un pistol care avea numărul de serie șters, fiind, cel mai sigur furat.

Terenul unde era crescută planta opioidă era înconjurat de vegetație, cea mai mare parte ferigi, în timp ce pe alte două părți era înconjurat de o pădure. În plus, a fost protejat și de sârmă ghimpată.

Cifra de afaceri pe care ar fi generat-o plantația de canabis este imensă și ar fi pus în circulație 1,9 milioane de doze gata să ajungă la mulți tineri. Polițiștii fac investigații pentru a identifica proprietarii efectivi ai plantației, pentru a afla cine este responsabil de ea. Cu siguranță românul și ceilalți paznicii identificați ulterior sunt coordonați cineva care i-a înrolat să aibă grijă de plantație, potrivit Fan Puglia. it.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel