Italia. Român, amendat pentru încălcarea restricțiilor. "Merg la cimitir. Pardon, la supermarket"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român din Italia a fost amendat, după ce a fost prins în trafic de polițiști. El și-a justificat prezența pe stradă prin faptul că dorea să meargă la cimitir. 

Control intens al poliției din Rimini în data de 25 aprilie, în contextul restricțiilor de circulație impuse din cauza epidemiei de coronavirus. În jurul orei 12.40, în Riccione, un bărbat de 58 de ani a fost oprit în timp ce se plimba cu mașina pe Viale D'Annunzio, scrie publicația altarimini.it.

În încercarea de a scăpa de amendă, românul le-a spus agenților că a ieșit din casă pentru a merge la cimitir. Văzând că nu "ține" prima explicație, a încercat-o pe a doua, spunând că trebuie să facă cumpărăturile.

Niciuna dintre cele două explicații ale românului nu l-au scăpat de amendă, pentru că supermarketurile au fost închise pe 25 aprilie, iar cimitirele au fost închise de la declararea stării de urgență. La o verificare mai atentă, polițiștii au descoperit și că omul conducea cu permisul suspendat.

În aceeași zi, un alt român în vârstă de 46 de ani a fost denunțat pentru port de armă albă. Oprit în trafic pentru o verificare de rutină, oamenii legii au descoperit că românul ascundea în cutia de mănuși un cuțit de bucătărie cu lama de 14 cm.

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel