Italia. Român, acuzat de înșelăciune după ce s-a dat drept valet și a cerut 40 de euro pentru parcare unui cuplu de nemți

Cristina Iacob |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

Un român din Italia, fals valet, a încercat să păcălească un cuplu de nemți cerându-le 40 de euro pentru parcare. 

Un român în vârstă de 29 de ani, rezident în București, este acuzat de înșelăciune în Italia. Tânărul a pus la cale o escrocherie în parcarea unei piste de motocross din Mantova. Acesta și-a asumat rolul de paznic al zonei de parcare, solicitând bani turiștilor străini pentru a avea acces la locurile de parcare. Însă, trucul său a fost descoperit rapid de un cuplu de camperi germani care au refuzat să cadă în capcana sa și au reclamat ulterior incidentul autorităților locale.

Românul a scăpat de acuzație 

 

Faptele au avut loc în februarie 2020, în timpul unei curse internaționale de cross pe circuitul Migliaretto. Bărbatul a solicitat suma de 40 de euro de la turiștii germani pentru a parca într-o zonă care, de fapt, era gratuită.

Cu toate acestea, cei doi nu s-au lăsat înșelați și au ales să dezvăluie incidentul adevăratului manager al locației, relatează publicația Voce di Mantova.

Citește și: Româncă, fals medic estetician, reținută pentru înșelătorie. Femeia a efectuat intervenții pe zeci de cliente

Plângerea lor a dus la o investigație din partea poliției din Mantova, iar bărbatul a fost pus sub acuzare pentru înșelăciune.

Cu toate acestea, în final, judecătorul Edoardo Zantedeschi a decis abandonarea acuzației, invocând o presupusă respingere tacită a plângerii, din cauza absenței părților vătămate în sala de judecată, acestea lipsind din motive de sănătate.



----------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel