Italia. RĂSTURNARE de situație în cazul accidentului din Canaro. Cine conducea de fapt BMW-ul în care a murit un român

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal din Canaro, în urma căruia și-au pierdut viața un român și un italian. Anchetatorii au stabilit cine se afla la volanul BMW-ului care s-a izbit cu putere într-un Fiat Punto. 

Un român de 27 de ani este cercetat pentru ucidere din culpă, după ce anchetatorii au descoperit că el s-a aflat la volanul BMW-ului care a spulberat un Fiat Punto, pe un drum din localitatea Canaro (provincia Rovigo).

Accidentul s-a petrecut duminică, 20 septembrie. Românul de 27 de ani a scăpat nevătămat din accident și le-a spus anchetatorilor că altcineva se afla la volanul BMW-ului. Mai exact, Nicolae Sîrbu, un român de 54 de ani care a pierit în urma impactului violent.

Tânărul a ieșit în mod miraculos nevătămat dintre fiarele contorsionate ale BMW-ului. După accident, el le-a spus carabinierilor că prietenul său care a murit în urma impactului conducea vehiculul.

Potrivit publicației rovigoindiretta.it, adevărul a ieșit la iveală după ce anchetatorii au efectuat mai multe investigații cu privire la cauzele accidentului.

În urma accidentului a murit și șoferul Fiatului Punto, Lauro G., un italian de 56 de ani.

accident mortal canaro roman

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel