Italia. Prostituată româncă, violată, bătută și închisă într-un dulap zile întregi de un DJ celebru

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Francesco Cirioni, cunoscut ca Dj Franceschino, proprietarul unui post de radio de la Roma, a fost arestat ieri de polițiști, fiind acuzat că ar fi răpit și violat o prostituată româncă timp de trei zile. Bărbatul în vârstă de 39 de ani este acuzat și de trafic de droguri, răpire, agresiune sexuală agravată și jaf.

 

Dj Franceschino a fost arestat ieri, după ce ar fi răpit și violat o escortă timp de trei zile. Faptele de care este acuzat datează din 3 septembrie, când, după ce a convenit cu o prostituată româncă să petreacă împreună 3 zile, pentru un cost de aproximativ 1.000 de euro, bărbatul a început să consume droguri și lucrurile au luat o turnură neașteptată.

După ce a adus-o în apartamentul lui din zona Settebagni, bărbatul merge cu prostituata româncă la cină și îi face nenumărate cadouri. Dar, după cină, conform reconstituirilor procurorului Giulia Guccione, bărbatul începe să fumeze crack non-stop și se laudă că are prieteni importanți în lumea drogurilor. Urmăresc împreună un film pentru adulți. 

Fata, o prostituată româncă de 31 de ani, a povestit polițiștilor cele 72 de ore de teroare. Zile și nopți de nebunie, care au început după ce acceptase o mie de euro pentru cele trei zile în compania bărbatului. Chiar dacă era conștientă că nu trăiește o poveste frumoasă, lucrurile au escaladat rapid:  după fiecare contact sexual împotriva voinței sale, victima sfârșea închisă într-un dulap.

„Fii drăguță cu el, altfel te voi bate”

 

A doua zi el o forțează să facă sex neprotejat, îi fură telefonul mobil și o încuie într-un dulap. Ultima dată, sâmbătă seara, DJ-ul i-a poruncit să se îmbrace provocator și să accepte încă un prieten de-al lui. „Trebuie să fii drăguț cu el, altfel te voi bate”, a repetat el înainte de a pleca cu telefonul pe balcon pentru a continua discuția cu amicul său. Tânăra de 31 de ani a profitat imediat de ocazie pentru a scăpa și, odată ieșită pe stradă, a oprit prima mașină și a chemat forțele de ordine.


Cirioni se află acum în închisoarea Regina Coeli din Roma în așteptarea procesului. Bărbatul în vârstă de 39 de ani este acuzat de trafic de droguri (pentru că avea 75 de grame de hașiș și o bară de precizie în interiorul casei sale), răpire, agresiune sexuală agravată și jaf. Francesco Cirioni, alias Dj Franceschino, este un cunoscut DJ din capitală și este proprietarul radioului web Radio Zerosei.

Victima este o fată de 31 de ani de naționalitate română, acostat de DJ în timp ce așteapt clienții de-a lungul Via Salaria, potrivit fanpage.it.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel