Italia. Prostituată româncă agresată de un client euforic: Un alt român a ajuns la spital

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un bărbat din Roma și-a da întâlnire cu o prostituată româncă într-un apartament. Însă, după ce a consumat droguri, a devenit prea euforic și, când femeia l-a refuzat pentru încă „un număr“, a devenit foarte agresiv.

Bărbatul s-a prezentat acasă la românca de 30 de ani la ora stabilită și, după ce a prizat o doză de cocaină în prezența ei, a „consumat”, plătind considerentul convenit.

La cererea unui „extra”, fără a plăti, fata a refuzat politicos și, văzând că bărbatul de 33 de ani devenise un pic prea entuziasmat, l-a invitat să părăsească apartamentul.

Ca răspuns, bărbatul a început să o hărțuiască pe femeie, care a țipat, alertând un compatriot și a unui alt băiat, prezenți în apartament, care s-au angajat într-o luptă violentă cu bărbatul euforic. Clientul l-a lovit cu un pumn în față pe român, care a ajuns la spital cu fractură de sept nazal.

Lupta s-a mutat apoi pe stradă unde, între timp, au sosit carabinierii stației Roma San Giovanni, alertați printr-un apel la „112”, care a blocat imediat clientul entuziasmat și a activat salvarea pentru răniți.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel