ITALIA. Premierul Dăncilă, întrevedere cu studenții români la Roma

Mihai Georgescu / 12 mai 2018, 22:00 Salveaza PDF Comentarii

Premierul Viorica Dăncilă s-a întâlnit la Roma cu studenții români din universitățile potificale. Guvernul va acorda sprijin studenților.


Premierul Viorica Dăncilă s-a întâlnit cu studenţii români de la universităţile pontificale, în contextul vizitei pe care o efectuează la Roma în perioada 10-13 mai, promiţând sprijinul Executivului de la Bucureşti pentru dotarea bibliotecii Colegiului Pontifical "Pio Romeno".

"Prim-ministrul a subliniat, în intervenţia sa, importanţa Colegiului Pontifical 'Pio Romeno' în formarea studenţilor români la Vatican şi în consolidarea relaţiilor dintre România şi Sfântul Scaun. Discursul premierului a evidenţiat aspecte legate de vizita la Sfântul Scaun şi primirea de către Papa Francisc, cu accent pe evenimentele dedicate Centenarului şi dorinţa Guvernului României de a spori prezenţa românească la Vatican printr-o serie de manifestări culturale, academice şi religioase", a informat Guvernul, prin intermediul unui comunicat, informează Agerpres.

Totodată, în cadrul întrevederii, desfăşurată la sediul Colegiului "Pio Romeno", prim-ministrul Dăncilă a promis studenţilor sprijinul Executivului de la Bucureşti pentru dotarea bibliotecii colegiului pontifical.

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 mai 2019, 12:37 in Politică
Miting PSD la Târgoviște

  TOP STIRI CELE MAIIti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.27