Italia. Polițiștii au descoperit o ROMÂNCĂ de 22 de ani care deține 96 de mașini. Descoperire surprinzătoare după o urmărire ca-n filme

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Poliția italiană a descoperit o româncă de 22 de ani care era proprietara a nu mai puțin de 96 de mașini. De fapt, tânăra româncă făcea evaziune fiscală și vindea mașinile pe persoană fizică și nu prin firma pe care o deținea. 

Totul a început acum câteva zile de la un punct de control de-a lungul șoselei dintre Castelvetro și Monticelli: un tânăr de 39 de ani se afla la volanul unui Ford Focus și, în ciuda semnalelor făcute de polițiști, acesta nu a oprit, ba chiar a mărit viteza încercând să scape de oamenii legii. 

Astfel a început o urmărire între localitățile La Villa și La Secca: viteză mare, manevre periculoase cu Fordul intrând frecvent pe contrasens fără intenția de a opri. Când s-a ajuns în zona industrială din Via San Pietro, in Corte Secca fugarul a încercat să-i ia prin surprindere pe agenți luând-o pe un drum de pământ care străbate câmpul. 

La bordul vehiculului, polițiștii au găsit un certificat de proprietate pe numele tânărului de 39 de ani, dar investigațiile ulterioare au arătat că actul era fals. Mașina, de fapt, era proprietatea tinerei românce de 22 de ani. Mergând mai departe, în încercarea de a identifica tânăra, s-a descoperit că aceasta avea 96 de vehicule înmatriculate pe numele ei, dintre care 53 în circulație.

În plus, românca este proprietara unei societăți comerciale de autovehicule care nu și-a declarat niciodată venituri, având sediul social în Verano Brianza, în provincia Monza, în casa unei familii care habar nu avea despre nici o firmă. Din câte se pare, sediul a fost de asemenea declarat fictiv, cu ajutorul unor acte false. 

Imediat după ce va fi identificată, românca va fi cercetată pentru fals în acte publice, înșelarea funcționarului public, fraude împotriva statului și infracțiuni în formă continuată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel