Italia. Poliția a "spart" petrecerea de Paște a unui grup de români. Mirosul de grătar i-a dat de gol

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Duminică cu ghinion pentru un grup de români din Italia. Polițiștii au "descins" fix când petrecerea de Paște era în toi, iar carnea sfârâia pe grătar. Toți petrecăreții au fost amendați pentru încălcarea restricțiilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

Un grup de prieteni, cu vârste cuprinse între 25 și 50 de ani, a decis să sărbătorească Paștele. Astfel, românii au încins un grătar într-o grădină nelocuită din Milano. Ei au ieșit la iarbă verde cu mese și bănci, având și alt motiv de sărbătoare: ziua onomastica a doi dintre ei.

În vremuri "normale", nimeni nu ar fi băgat în seamă mirosul cărnii la grătar, dar în această perioadă, vecinii au devenit suspecți. Deranjat de muzica dată tare, un bărbat care locuiește pe aceeași stradă a decis să arunce o privire. Nu a durat până și-a dat seama că petrecăreții români încalcă legea, așa că a sunat imediat la poliție.

Câteva minute mai târziu, carabinierii au ajuns la fața locului. Oamenii legii au constatat că nimeni nu purta măști de protecție și nu se repsecta distanța recomandată de un metru.

După ce i-au pus să strângă toată mâncarea și băutura, agenții au sancționat fiecare participant la petrecere cu 400 de euro, scrie newsdiaspora24.com.

 (w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel