Italia. Părinţii lui Ionuţ, tânărul zidar mort într-un accident, acuzaţi de răpire de soţia lui. Au plecat cu nepoţica în România

Andreea Cosma |
Data publicării:
Sursa foto: colaj capturi frosinoneweb.net, ilmessaggero.it
Sursa foto: colaj capturi frosinoneweb.net, ilmessaggero.it

O româncă în vârstă de 27 de ani, rezidentă în Alatri, şi-a denunţat socrii şi îi acuză de răpire după ce au plecat cu fetiţa sa de doi ani în România, scrie frosinoneweb.net. 

Cei doi bunici au luat decizia de a pleca din Italia împreună cu nepoata lor la două săptămâni după ce fiul lor, tatăl fetiţei, a murit într-un tragic accident pe autostrada Sora Ferentino.

Bărbatul în vârstă de 25 de ani se izbise cu autoturismul său într-un copac, murind pe loc în urma impactului.

Fetiţa de doi ani era în grija sa şi a părinţilor săi după mai multe neînţelegeri cu soţia. Cei doi mai aveau o fetiţă de două luni, care a rămas în grija femeii de 27 de ani.

Citeşte aici despre tragicul accident: Italia. Sfârșit tragic pentru un tânăr român: Ionuț a lăsat în urmă două fetițe mici

După tragedie, părinţii tânărului au luat decizia de a se muta înapoi în România cu tot cu nepoţica lor, însă mama copilei susţine că nu aveau niciun drept să plece cu minora peste graniţă fără aprobarea ei, denunţându-i astfel pe socrii pentu răpire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel