Italia. O româncă, victimă a unui accident rutier grav, nu-și amintește nimic despre ce s-a întâmplat

Liviu Ludovic |
Data publicării:

O româncă în vârstă de 36 de ani a fost grav rănită într-un accident rutier. Femeia nu-și amintește nimic despre ce s-a întâmplat. 

Incidentul s-a petrecut miercuri, 15 aprilie, pe raza localității Staffolo (provincia Ancona). Românca a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina în afara carosabilului. Ea a suferit răni grave și nu-și amintește nimic despre accident, relatează publicația locală corriereadriatico.it.

Potrivit anchetatorilor, femeia, cu inițialele G.A., a pierdut controlul jeep-ului Nissan Terrano cu care se deplasa și a părăsit carosabilul oprindu-se în copacii de pe marginea șoselei. Femeia a scăpat ca prin urechile acului de moarte, după ce mașina s-a răsturnat pe partea stângă, în apropierea unei râpe de aproximativ doi metri.

Românca nu-și amintește nimic despre accident

 

La locul accidentului au intervenit medicii de pe Ambulanță, carabinierii și pompierii. Intervenția nu a fost ușoară, pentru că mașina se afla prinsă în crengile arbuștilor, iar victima avea picioarele blocate. Într-un final, românca a fost extrasă dintre fiarele contorsionate.

Femeia a suferit un traumatism cranian sever, unul toracic, o fractură la picior și alte contuzii. Ea a fost transportată cu elicopterul la secția de Urgență a Spitalului Torrette din Ancona.

Potrivit aceleiași surse, starea victimei este una foarte gravă și nu-și amintește nimic despre accident.

(w670)

(w670)

foto: corriereadriatico.it

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel