Italia. O româncă și partenerul ei de 81 de ani, prinși cu ochelari și haine de firmă de mii de euro furate

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
O badantă s-a căsătorit cu fiul bătrânei pe care o îngrijea fără ca el să știe. despăgubiri de peste 10 mii de euro
O badantă s-a căsătorit cu fiul bătrânei pe care o îngrijea fără ca el să știe. despăgubiri de peste 10 mii de euro

Carabinierii de la compania din Porto Torres au arestat, în flagrant delict, doi infractori condamnați, o româncă de 34 de ani și un pensionar de 81 de ani din Sassari, care au fost prinși cu o cantitate mare de bunuri furate, care fuseseră sustrase cu puțin timp înainte.

Din activitatea imediată de anchetă demarată în urma unor sesizări, au apărut numeroase indicii împotriva celor doi opriți la bordul unui Fiat Panda pe SP81, la ieșirea din localitatea Turterra, în timp ce încercau să își piardă urma după ce au comis mai multe furturi în centrul țării.

În urmă cu câteva minute, de fapt, au fost lansate căutările, coordonate de centrul operativ din Porto Torres, pentru a da de urma autorilor a trei acte infracționale distincte în câteva magazine situate pe Corso Vittorio Emanuel. Suspecții au fost nevoiți să se oprească în fața unei gazele radiomobile la mica biserică din Balai Lontano.

Percheziția vehiculului le-a permis soldaților să găsească și să confiște bunurile furate în valoare de 1600 de euro, inclusiv haine de marcă și ochelari de soare. Pentru a se sustrage controalelor de securitate, arestații folosiseră o geantă "Screened", care a fost confiscată în mod corespunzător de către Tribunalul din Sassari, care a validat arestările pentru furt calificat în complicitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel