Italia. O româncă și-a găsit copilul fără viață, după ce s-a întors dintr-o călătorie. Îngrijitoarea medicală a băiatului este cercetată de poliție

Alexandra Curtache |
Data publicării:

Tragedie pentru o femeie de naționalitate română care și-a găsit copilul mort, după ce s-a întors din călătoria ei. Îngrijitoarea medicală pe care o lăsase cu băiatul este cercetată de poliție.

Românca era despărțită de tatăl biologic al fiului lor și plecase într-o călătorie cu noul partener. Pentru că băiatul suferea de o boală gravă, iar tatăl locuia în Torino, acesta a fost încredințat unei îngrijitoare medicale.

 

Minor supravegheat de o îngrijitoare, găsit decedat în pat

 

Tatăl băiatului a alertat poliția după ce nu reușise de câteva zile să ia legătura cu nimeni despre starea copilului său.

Minorul de 16 ani care suferea de tetraplegie, o paralizie a mâinilor și picioarelor, a fost găsit mort în casa lui din Carnate (Monza), unde locuia doar cu mama sa, ieri după-amiază. Când carabinierii au bătut la ușa apartamentului, îngrijitoarea a deschis. Militarii au descoperit trupul neînsuflețit al băiatului în patul său.

 

Româncă devastată de decesul subit al fiului ei

 

Femeia și noul ei partener plecaseră într-o călătorie, iar copilul fusese încredințat acestei îngrijitoare medicale, care se afla acasă când au sosit carabinierii, alertați de tatăl victimei. Acesta nu mai reușea de ceva timp să ia legătura cu nimeni pentru a primi vești de la fiul său, iar ieri după-amiază a sunat la 112 pentru a cere ajutor.

Minorul se afla în patul său, fără viață, dar fără urme de violență pe corp. Parchetul din Monza a deschis deocamdată un dosar fără suspecți și a dispus efectuarea unei autopsii pentru a clarifica moartea tânărului de 16 ani. În acest moment, toate pistele rămân deschise, spune presa italiană.

Vezi și

 

Româncă venită la muncă în Italia, dispărută undeva în Franța. Fiica: „Ultima dată mi-a spus că nu este bine, dar că va fi“

 

Elena, o româncă în vârstă de 46 de ani, este notificată ca dispărută de către fiica sa, după ce femeia a ales să plece în Italia.  Ultimele vești pe care fiica sa le are despre Elena datează din 2 noiembrie 2022, când i-a spus, telefonic, că ar fi în Paris, Franța, cu un bărbat pe nume Nicu.

Dispariția Elenei Cernescu a fost semnalată și Poliției Române. Ea are 1,65 m înălțime, 58 de kg, păr grizonat, ochi căprui.

La jumătatea lunii octombrie, după ce s-a externat de la dezalcoolizare, Elena Cernescu a venit în Italia, unde voia să-și găsească ceva de muncă. Dar lucrurile au luat o turnură neașteptată și persoana care i-a promis că o va ajuta a agresat-o, lăsând-o pe stradă, fără acte, bani și haine.

Continuă știrea aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel