Italia. O prostituată româncă și-a șantajat clientul de 66 de ani. Poliția a intrat pe fir

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Italia. Româncă postituată, amenințată cu un ciob de sticlă și jefuită de toți banii. Un marocan de 20 de ani a fost arestat
Italia. Româncă postituată, amenințată cu un ciob de sticlă și jefuită de toți banii. Un marocan de 20 de ani a fost arestat

O prostituată româncă din Italia a amenințat un client cu publicarea materialelor compromițătoare. Înainte de a apela la autorități, bărbatul a fost obligat să-i dea peste 7.000 euro femeii.

Relația clandestină dintre o prostituată româncă de 40 de ani și un bărbat de 66 de ani, căsătorit, din Rimini, Italia, s-a terminat cu șantajarea acestuia.

Bărbatul era un client fidel al româncei. Cei doi obișnuiau să se întâlnească regulat în camerele diferitelor hoteluri din oraș pentru a-și satisface plăcerile.

Dar, la un moment dat, românca a început să crească tariful, povestindu-i bărbatului cât de greu o duce familia ei, încercând să-i inspire milă.

 

Prostituata româncă își șantajează clientul

 

Bărbatul a refuzat să plătească mai mult pentru serviciile primite, moment în care românca și-a dat arama pe față, spunându-i acestuia că a înregistrat toate întâlnirile dintre ei și dacă nu vrea ca materialele să ajungă în mâinile soției sale, trebuie să-i plătească 7.000 de euro.

Nemaiștiind cum să-și justifice cei 7.000 de euro cheltuiți în fața soției, bărbatul a apelat la poliție. Înainte de a-i da ultima tranșă de bani prostituatei, poliția i-a întins o capcană româncei și a fotocopiat toți cei 500 de euro, apoi i-a înapoiat bărbatului pentru a-i "preda".

În momentul schimbului, ce a avut loc în Piazza Marvelli, au intervenit soldații arestând-o pe româncă sub acuzația de extorcare (luare de bani prin amenințări), relata ieri publicația riminitoday.it.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel