Italia: O prostituată româncă a ajuns după gratii după ce a aprins un foc pentru a se încălzi

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Italia. Româncă postituată, amenințată cu un ciob de sticlă și jefuită de toți banii. Un marocan de 20 de ani a fost arestat
Italia. Româncă postituată, amenințată cu un ciob de sticlă și jefuită de toți banii. Un marocan de 20 de ani a fost arestat

O prostituată româncă a ajuns direct în arestul poliției după ce a dat foc unor cutii pe strada pe care o frecventa, pentru a scăpa de frigul nopții. 

Femeia se afla pe Via Cristoforo Colombo din Montagnola, când carabinierii au venit să o ia și să o ducă în arest. Femeia fusese reclamată de câțiva vecini pentru că dăduse foc unor cutii, în încercarea de a se încălzi. Femeia a fost reținută pentru   incendiere ilegală de deșeuri“, după ce a ars câteva cutii și lădițe de fructe, care fuseseră aruncate la gunoi de către angajații unui supermarket din apropiere.

Prostituata româncă a fost astfel arestată și amendată pentru o infracțiune care nu are nicio legătură cu activitatea de prostituție (n.r. în Italia este pedepsită doar exploatarea în vederea prostituției), ci pentru o infracțiune de poluare a mediului. Activitatea femeii, care voia doar să se încălzească pe timpul nopții, cât stătea pe stradă în așteptarea clienților, a intrat sub incidența articolelor 674 și 675 din codul de procedură penală în vigoare în Italia, privind aducerea și plasarea substanțelor și a obiectelor periculoase pentru sănătatea publică și 256 bis, care pedepsește arderea ilegală a deșeurilor, potrivit romatoday.it.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel