Italia. O menajeră și-ar fi ucis patroana, după ce aceasta a descoperit că îi furase bani: Cristina adunase datorii la jocurile de noroc

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Cristina M. o femeie de 25 de ani, este acuzată că a împins-o pe Rosanna Aber, 77 de ani, pe fereastra locuinței sale din Colognola, Italia, într-un conflict aparent legat de bani. Tânăra angajată ca menajeră în casa victimei, se confruntă cu acuzații de omor. Ancheta evidențiază datorii la jocuri de noroc și un posibil motiv financiar.

Într-o atmosferă tensionată și plină de mister, o ucraineană în vârstă de 25 de ani, Cristina Mykhalchuk, este acuzată că ar fi împins-o pe Rosanna Aber, în vârstă de 77 de ani, pe fereastră, într-un tragic incident petrecut pe 22 aprilie 2022, în orașul Colognola. Într-un spectacol dramatic, femeia a căzut de la etajul al patrulea al blocului de locuințe, unde locuia singură de la dispariția soțului său în toamna anului precedent.

Evenimentul a devenit subiect de discuție în întreaga comunitate atunci când știrea arestării lui Mykhalchuk a început să se răspândească în jurul orei 18:00. Un furgon staționa sub casă cu girofarurile aprinse, creând un scenariu tensionat și oamenii din zonă se întrebau dacă aceasta era într-adevăr persoana arestată.

Arestarea a venit în urma anchetei care susține că Mykhalchuk a comis crima în cursul unei discuții aprinse cu Rosanna Aber. Doi martori au auzit certurile și au observat o singură fereastră deschisă, cea a dormitorului pensionarei. În acea seară, familia fetei, inclusiv soțul și mama acesteia, a părăsit locuința fără a face vreo declarație, cu obiectele personale ale acesteia ambalate în grabă, potrivit Corriere.

Bătrâna a văzut lipsa banilor când se pregătea de o vacanță

 

Anchetatorii au ridicat semne de întrebare asupra versiunilor contradictorii prezentate de Mykhalchuk și asupra circumstanțelor neclare ale morții Rosannei Aber. În încercarea de a clarifica aceste aspecte, polițiștii au reconstituit evenimentele și au aflat că femeia a descoperit că îi lipseau 2.000 de euro din contul bancar. Această descoperire a fost probabil scânteia care a declanșat cearta acerbă dintre cele două femei. 

Mykhalchuk, care lucrează în prezent într-o companie din Nembro, a fost angajată cu câteva luni în urmă pentru a ajuta cu treburile casnice. Aceasta a fost recomandată de fosta îngrijitoare a lui Aber și a fost acceptată în casă în semn de solidaritate față de originile ucrainene ale sale.

Cristina ar fi acumulat datorii din cauza jocurilor de noroc

 

În ciuda ipotezei ințiale de sinucidere, anchetatorii au respins această teorie, evidențiind lipsa unor semne de intenții suicidale din partea victimei. Mai mult, Aber planificase o excursie în Tenerife în acea dimineață, arătând că nu era afectată de gânduri negre. Totodată, circumstanțele căderii și înălțimea geamului au adus îndoieli asupra posibilității ca aceasta să se fi sinucis.

Mobilul presupusei crime pare a fi legat de lipsurile financiare ale lui Mykhalchuk și de o presupusă luptă pentru bani. Aceasta fusese filmată efectuând retrageri de bani din contul victimei înainte de eveniment. Cercetările au dezvăluit și datorii acumulate în cercul de prieteni și rude al acuzatei, în special datorii de jocuri de noroc și pariuri.

Pe măsură ce ancheta se desfășoară, Mykhalchuk se confruntă acum cu acuzații de omor, iar interogatoriul de garanție este programat pentru ziua următoare. În ciuda tăcerii păstrate până acum, avocatul ei, Andrea Pezzotta, pare hotărât să susțină nevinovăția cliente, iar vecinii acesteia sunt șocați de evoluția evenimentelor, exprimându-și speranța că adevărul va ieși la iveală și că nu vor fi afectate și alte vieți în acest proces tulburător.

 

--------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel