Italia. O badantă s-a căsătorit cu fiul bătrânei pe care o îngrijea fără ca el să știe. Despăgubiri de peste 10 mii de euro

Alexandra Curtache |
Data publicării:
O badantă s-a căsătorit cu fiul bătrânei pe care o îngrijea fără ca el să știe. despăgubiri de peste 10 mii de euro
O badantă s-a căsătorit cu fiul bătrânei pe care o îngrijea fără ca el să știe. despăgubiri de peste 10 mii de euro

O badantă din Italia, a fost condamnată la un an și opt luni de închisoare pentru persecuție, după ce s-a descoperit că s-a căsătorit cu fiul bătrânei pe care o îngrijea, fără ca acesta să știe.

Femeia, în vârstă de 47 de ani, a fost găsită vinovată pentru persecutarea fostului ei angajator, farmacistul Carlo Paganini, în vârstă de 61 de ani. În plus față de pedeapsa cu închisoarea, femeia va trebui să plătească 10.000 de euro drept despăgubiri și aproximativ 4.000 de euro pentru cheltuieli de judecată.

Întreaga poveste a început în 2015, când fiul bătrânei de care avea grijă a fost invitat în Maroc de către angajată, care, la acea vreme, îndeplinea rolul de badantă și menajeră pentru mama farmacistului. Crezând că este vorba despre o simplă petrecere de "bun venit", bărbatul a fost ulterior surprins să descopere că aceasta era, de fapt, o ceremonie de nuntă în care el era implicat.

A fost un șoc pentru el să afle că fusese căsătorit fără să știe cu menajera sa. Italianul a găsit în cutia poștală, abia luni mai târziu, o felicitare de la ambasadă care îi cerea să recunoască uniunea dintre ei. 

 

Hărțuirea și plângerea

 

După întoarcerea în Italia, relația profesională dintre cei doi s-a deteriorat rapid. Femeia, nemulțumită de căsătoria obținută prin înșelăciune, a început să îl persecute pe italian. Aceasta a inclus amenințări, ambuscade, scene publice de scandal, și chiar un incident în care l-a amenințat cu un cuțit de bucătărie în casa lui. Farmacistul a trăit într-o stare de anxietate și teamă constantă, atât pentru el însuși, cât și pentru familia și prietenii săi.

Protejat de o avocată, Paganini a decis să o denunțe pe badantă pentru hărțuire. După un proces care a implicat audierea a opt martori, femeia a fost găsită vinovată și condamnată la pedeapsa de un an și opt luni de închisoare, conform presei străine. Avocatul ei va decide în viitorul apropiat dacă va solicita sau nu un recurs împotriva deciziei.

Această situație a fost un adevărat calvar pentru italian, deoarece s-a întins pe o perioadă de aproape zece ani. Concluzia procesului a adus o oarecare închidere pentru victima hărțuirii, dar continuarea impactului emoțional și social al acestor evenimente rămâne un aspect semnificativ pentru toate părțile implicate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel