Italia. Muncitor de 27 de ani, MORT pe câmp din cauza căldurii. Muncea cu 6 euro pe oră

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Temperaturile ridicate duc la tragedii. Un tânăr muncitor de doar 27 de ani a murit după ce a muncit mai multe ore pe câmp, la temperaturi de peste 40 de grade, în Italia.

Este vorba despre Camara Fantamadi, un tânăr de 27 de ani din Mali care și-a pierdut viața, după o activitate intensă pe câmp, de peste peste patru ore, într-o zi de căldură irespirabilă, în zona rurală din Tuturano, la câțiva kilometri distanță de Brindisi.

Acesta s-a simțit rău la sfârșitul turei, atunci când temperatura era aproape de 40 de grade. Acesta avea amețeli și i-a cerut unui coleg să-i verse apă pe cap.

În ciuda unor semne clare de rău, acesta a vrut să se întoarcă la casa fratelui său care stătea cu el de câteva zile. Nu a mers prea mult timp cu bicicleta, iar tânărul și-a pierdut cunoștința și s-a prăbușit la pământ. Unii trecători au sunat la 118, dar salvatorii nu au putut decât să constate decesul. 

Drissa Kone, șeful comunității africane din Brindisi, a avut cuvinte de solidaritate pentru Camara Fantamadi care a sosit recent în Puglia și era plătit cu 6 euro pe oră.

Acestă tragedie a adus aminte de cea a Paolei Clemente, o fermieră de 49 de ani din San Giorgio Jonico, care a murit în urma unui atac de cord în dimineața zilei de 13 iulie 2015, în mediul rural din Andria. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel