Italia. Încă un șofer de TIR a murit pe A1, la nici 24 de ore distanță de la tragedia de ieri

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Încă un șofer de TIR a murit pe A1, la nici 24 de ore distanță de la tragedia de ieri
Italia. Încă un șofer de TIR a murit pe A1, la nici 24 de ore distanță de la tragedia de ieri

Nu departe de locul accidentului de ieri, din nou în zona Cadeo, la câteva ore după redeschiderea tronsonului de autostradă, un alt accident foarte grav a avut loc în dimineața zilei de astăzi.

La câțiva kilometri distanță de accidentul de ieri, în care un petrolier a luat foc în urma unei coliziuni din spate între camioane pe A1 provocând moartea a doi șoferi de TIR, astăzi, în jurul orei 9.30, alte două vehicule grele s-au ciocnit între ele.

Șoferul camionului care s-ar fi izbit de cel din fața sa a murit după ce a fost scos de pompieri. Intervenția medicilor, care s-au deplasat imediat la fața locului cu ambulanțele din Fiorenzuola și salvarea cu elicopterul din Parma, a fost inutilă. În ciuda îngrijirii acordate de medici și asistenți medicali, bărbatul și-a pierdut viața.

 

Cozi kilometrice pe A1

 

În A1 există cozi în acest moment care încep de la Fidenza către Milano și, de asemenea, pe banda opusă. Secțiunea de autostradă fusese redeschisă chiar în prima dimineață după lucrările de reparare a asfaltului și semnalizării, în urma incendiului rezervorului de GPL care a avut loc cu aproape 24 de ore mai devreme.

Pe A1 Milano-Napoli, între Fidenza și Fine Complanare Piacenza, spre Milano, există 7 km de coadă crescând din cauza unui accident între 2 camioane care a avut loc la km 68 + 500. Circulația se desfășoară pe o singură bandă. În direcția Romei există 4 km de coadă. Cei care călătoresc la Milano sunt sfătuiți să iasă la Fidenza și să se întoarcă la Piacenza sud după ce au luat drumul de stat 9 Via Emilia. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel