Italia. Hoț prins în timpul unui control normal al traficului rutier. Un român de 32 de ani a ajuns în cătușe

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Român fără adăpost, înjunghiat la gară în Florența, Italia. Arma este de negăsit / Foto ILUSTRATIV
Român fără adăpost, înjunghiat la gară în Florența, Italia. Arma este de negăsit / Foto ILUSTRATIV

Bărbatul a fost descoperit de poliție imediat după ce furase mai multe piese de mașină, în urma unui control normal al traficului rutier. 

În ultimele 24 de ore, în timpul serviciilor zilnice de control destinate prevenirii infracțiunilor de prădare în capitală, carabinierii Comandamentului Provincial din Roma au arestat 6 persoane, transmite presa locală.

Carabinierii de la Stația Roma Cinecittà au arestat un georgian de 32 de ani, cu antecedente specifice, blocat de proprietarii unei case din via Marco Fulvio Nobiliore după ce l-au surprins, când se întorceau acasă, în timp ce cotrobăia în salon.

După ce a intrat în posesia unui laptop și a altor obiecte personale dintr-o cameră, bărbatul de 32 de ani, a fost surprins de proprietari. Acesta s-a luat la bătaie cu cuplul care a reușit din fericire să îl rețină până la sosirea carabinierilor care l-au încătușat și l-au dus la cazarmă.

 

La furat de piese auto: Un român prins cu mâța-n sac în traficul din Roma

 

Tot în cătușe, sub acuzația de furt calificat în concurs, au ajuns și un român de 32 de ani și un ucrainean de 31 de ani, ambii deja cunoscuți de poliție, opriți de carabinierii de la stația Roma La Storta în timpul unui control normal al traficului rutier.

Cei doi se aflau la bordul unui autoturism, în interiorul căruia erau vizibile unele componente mecanice ale mașinilor. În urma percheziției vehiculului, carabinierii au găsit niște catalizatori și niște eșapamente furate cu puțin timp înainte, precum și nenumărate instrumente de spargere folosite pentru a efectua furtul. Toate bunurile furate au fost recuperate și returnate proprietarilor legitimi.

 

Trei femei arestate la Roma în timp ce încercau să fure portfoleul unei bătrâne

 

Pe de altă parte, carabinierii de la Unitatea Operativă a Compagnia Roma San Pietro au arestat trei femei - nomade de 20, 21 și 22 de ani cu antecedente - prinse în timp ce jefuiau un turist în Piazza del Colosseo. Femeile s-au apropiat de o portugheză în vârstă de 67 de ani și au încercat să îi sustragă portofelul din rucsac, dar au fost blocate de carabinieri. Suspectele au fost însoțite la sălile de judecată din Roma și în urma ritualului direct, au fost validate arestările lor.

Pentru a se consemna și pentru a-i proteja pe cei anchetați, vă reamintim că o acuzație nu este același lucru cu o condamnare, că probele se formează în instanță și că sistemul judiciar italian prevede încă trei grade de judecată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel