Italia. Giulia s-a sinucis la 32 de ani, chinuită de gândul că a ucis un om într-un accident

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

O tânără de 32 de ani s-a sinucis după ce timp de doi ani a fost măcinată din cauza unui accident în urma căruia a ucis un om. 

În iulie 2019, tânăra pe atunci în vârstă de 30 de ani a lovit cu mașina un bărbat de 62 de ani pe care l-a ucis. Anchetatorii au scos la iveală un amănunt șocant: fata consumase cocaină și ca urmare, la acea vreme a fost arestată, relatează Corriere.

Accidentul a chinuit-o până duminică 11 iulie când femeia a decis să-și pună capăt vieții, aruncându-se în fața trenului lângă stația Busa di Vigonza din zona Padovano. Polițiștii feroviari au fost cei care au anunțat familia Giuliei C. (31 de ani) care locuiește în Perarolo di Vigonza , nu departe de locul în care s-a sinucis. 

Accidentul fatal

Giulia a fost protagonista unei tragedii care a avut loc în Ponte di Brenta în urmă cu două veri. În acea seară de 5 iulie își conducea mașina spre centrul Padovei, când a pierdut controlul vehiculului provocând un caramboil în urma căruia l-a ucis pe Valerio Nigrelli de  62 de ani, care în acel moment mergea pe scuter în direcția opusă. Giulia a avut un moment de panică după impact, s-a îndepărtat de mașină câteva clipe, atât de mult încât s-a crezut că tânăra ar fi vrut să fugă de la locul accidentului. Dar apoi s-a întors. Testul de sânge a relevat prezența cocainei și benzodiazepinelor. Permisul de conducere al tinerei a fost retras timp de 30 de ani și a primit o pedeapsă de 4 ani de închisoare. 

 

Iertare

Cei care au cunoscut-o bine vorbesc despre ea ca despre o tânără fragilă, pentru care părinții au suferit foarte mult. A urmat un tratament la clinica Serd di Camposampiero și se spune că a fost zdruncinată și chinuită constant de acel accident , un sentiment de vinovăție care ar fi terminat-o treptat. După evenimente, tânăra scrisese o scrisoare către familia lui Valerio Negrelli pentru a-și cere iertare. 

"Am iertat-o" ​​- explică la telefon fiul lui Valerio, Guido - desigur că ne-a luat ceva timp, dar am înțeles, ne pare foarte rău pentru această tragedie".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel