Italia. Fetiță româncă de 14 ani, dispărută împreună cu o prietenă de 12 ani: Le spuseseră părinților că vor dormi una la cealaltă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Elisa Comparone și Maria Radu au dispărut din Civitavecchia, ieri. Din fericire, ele au fost găsite în Sezze, în provincia Latina. Norocul părinților și al oamenilor legii a fost că cele două au postat pe rețelele de socializare cum petrec.

Elisa Comparone și Maria Radu au dispărut din Civitavecchia. Ele au fost găsite în Sezze, iar în prezent se află în cazarma carabinierilor, unde au fost însoțite de tatăl unuia dintre băieții pe care îi cunoscuseră în timpul "evadării" de acasă

Sfârșit fericit pentru cele două fete de 12 și 14 ani care au dispărut ieri în Civitavecchia. Elisa Comparone și Maria Radu au fost găsite în Sezze, în provincia Latina. Cele două fete, sau cel puțin Comparone, ar fi fost însoțită la secția de poliție din Sezze de către părintele unuia dintre băieții cu care fugiseră la Roma. Cea care a dat vestea în urmă cu puțin timp a fost mama Elisei, Rosa Funciello, cu o postare pe Facebook.

Italia. Fetiță româncă de 14 ani, dispărută împreună cu o prietenă de 12 ani

 

Elisa Comparone și Maria Radu, cele două fete din Civitavecchia, în vârstă de 12 și, respectiv, 14 ani, ultima de naționalitate română, erau dispărute de marți seara. Căutările lansate de poliție (la care familiile lor s-au adresat pentru a raporta dispariția) și de carabinieri în ultimele 24 de ore s-au concentrat atât la Civitavecchia, cât și la Roma.

Cele două adolescente le spuseseră părinților că vor petrece noaptea împreună între marți și miercuri, dar la primele ore ale dimineții de ieri, una dintre cei doi a postat pe Instagram. Ulterior au fost localizate într-o zonă din nordul Romei. În Fregene, în special în gara Maccarese, cele două tinere au fost filmate de camerele de supraveghere ale gării. Multe mesaje de căutare au fost postate pe rețelele de socializare.

'Unde ești fiica mea', se arată în mesajul postat aseară de Rosa Funciello, mama Elisei, 'întoarce-te la noi, totul se va rezolva. Nu s-a întâmplat nimic. Vino. Vă așteptăm cu toții cu brațele deschise", scria mama uneia dintre fete. Din fericire, povestea a  avut un final fericit.

Italia. Tânăr român, ajuns la spital după ce a primit o lovitură în fața unui club 

 

Atacat în fața clubului cu un pumn violent, un tânăr român din Italia a fost spitalizat pentru răni la cap. 

Asaltul a avut loc duminică dimineață, la ora 3.40 în apropierea unui club din Loria.

Un tânăr de 19 ani, de origine română, a fost atacat din motive banale, în fața unui club, de un alt băiat care l-a lovit violent cu pumnul în față. 

Lovitura a fost atât de puternică încât băiatul a căzut la pământ și a suferit un traumatism facial și in zona capului.

Bărbatul rănit a fost transportat la spitalul din Bassano del Grappa. Din fericire, rănile suferite nu îi pun viața în pericol.

Sunt în curs de desfășurare investigații pentru a reconstitui incidentul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel