Italia. Familie de români, la un pas de tragedie: Accident GRAV cu trei mașini implicate

Liviu Ludovic |
Data publicării:

O familie de români s-a aflat la un pas de tragedie în Italia, după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier grav. 

Mașina în care se aflau 4 români s-a ciocnit cu alte două autoturisme, noaptea trecută, la Fossalta di Portogruaro, în Veneto. Un tânăr de 23 de ani a fost grav rănit și preluat cu un elicopter de la locul accidentului. 

Toți cei patru români au ajuns la spital

 

Teribilul accident s-a produs în jurul orei 4.30, la Fossalta di Portogruaro. Mașinile implicate au fost un Ford Fiesta, un Audi A4 și o Dacia Duster. Familia de români, doi soți, copilul lor și una dintre bunici, cetățeni români cu domiciliul în provincia Rieti, se afla în mașina Audi A4. Potrivit publicației trevisotoday.it, toți cei patru români au fost transportați la spitalele din Portogruaro și Latisana cu răni ușoare.

În schimb, un italian de 23 de ani, care se afla în autoturismul Ford Fiesta împreună cu iubita sa, a fost rănit grav, iar viața sa e fost pusă în pericol. Și tânăra a suferit răni grave și a fost transferată la spitalul Angelo, din Mestre, unde se află în stare stabilă.

În mașina Dacia Duster se aflau doi cetățeni francezi, în vârstă de 35 și 30 de ani, care nu au fost răniți.

Traficul în zonă a fost blocat pentru aproximativ trei ore. Pentru moment, poliția italiană nu a făcute publice cauzele care au dus la producerea accidentului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel