Italia. Elena Miruna Nemțeanu, adolescenta româncă dispărută în urmă cu două luni, a fost GĂSITĂ

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Elena Miruna Nemțeanu, adolescenta româncă dispărută în Italia în urmă cu aproape două luni, a fost găsită. 

Veste extraordinară din Italia. Elena, tânăra româncă dispărută în orașul Grosseto în urmă cu aproape două luni a fost găsită și este teafără, anunță presa locală.

Vestea bună a fost confirmată și de mama fetei, care a precizat că a fost găsită într-o clădire din același oraș unde locuiește toată familia, dar și de avocatul familiei, Alessandro Risaliti.

"Da, am găsit-o. Este bine. Era aici, la Grosseto”, sunt singurele cuvinte declarate presei de către Mihaela, mama adolescentei de 17 ani.

Unde a fost găsită Elena

 

Potrivit primele informații obținute de televiziunea locală Tv9 Telemaremma, polițiștii, coordonați de procurorul Salvatore Ferraro, au descins în seara zilei de luni, 5 octombrie 2020, într-o locuință situată în apropierea centrului istoric al orașului. Tânăra nu era singură în acea locuință, ci cu un grup de persoane, iar polițiștii au "eliberat-o" și au condus-o apoi la spitalul Misericordia din Grosseto unde a petrecut noaptea împreună cu mama sa.

Până în acest moment nu au fost făcute publice mai multe detaliile despre condițiile în care a fost găsită sau dacă Elena a fost ținută acolo împotriva voinței ei. Persoanele care se aflau la momentul acțiunii în locuința respectivă vor fi audiate de autorități.

Elena Miruna Nemțeanu a dispărut din locuința ei situată pe via Lombardia din Grosseto (Toscana) pe 07 august, în jurul orei 20:30. Se pare că după o ceartă cu familia ei, fata a ieșit din casă și nu a luat telefonul mobil cu ea.

Familia adolescentei au apelat atât la presa locală, cât și la emisiunea TV „Chi l’ha visto?” pentru a o găsi pe tânăra de 17 ani.

VIDEO

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel