Italia. El este Cătălin, românul de doar 22 de ani care a murit astăzi, la volanul unui BMW. Motorul mașinii, găsit la câțiva metri distanță

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Ionuț Constantin B., un român de doar 22 de ani și-a pierdut viața astăzi, în urma unui groaznic accident rutier. 

Accidentul a avut loc la ora 5 dimineața, în Caerano di San Marco din Treviso. 

Tânărul român conducea un autoturism marca BMW cu viteză deosebit de mare. Din câte se pare, acesta a pierdut controlul autovehiculului într-o curba și s-a izbit de un perete de beton, aflat pe marginea drumului. Oamenii legii au descoperit că Ionuț consumase alcool, din primele informații, în cantitate foarte mare, potrivit publicației trevisotoday.it. 

Oamenii aflați în zonă au chemat în zadar paramedicii. Ionuț fusese strivit între fiarele contorsionate ale mașinii și a fost nevoie de zeci de minute pentru ca pompierii să-l poată scoate din mașina care arăta ca un morman de fiare. Motorul BMW-ului fusese aruncat la câțiva metri distanță, ceea ce arată viteza excesivă pe care o avea românul.

După zecile de minute în care tânărul a fost în cele din urmă descarcerat, pompierii din Montebelluna l-au predat paramedicilor care n-au putut decât să constate decesul. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel