Italia. Ei sunt muncitorii morți, înghețați în depozitul cu azot lichid

Georgiana Dragomir |
Data publicării:
Ei sunt muncitorii din Italia, morți, înghețați în depozitul cu azot lichid
Ei sunt muncitorii din Italia, morți, înghețați în depozitul cu azot lichid

Anchetatorii din Italia au făcut publică identitatea celor doi muncitori care au murit înghețați în depozitul cu azot lichid de la Spitalul Humanitas.

Este vorba despre Emanuelle Zanin, italian, în vârstă de 48 ani și Jageep Singh, în vârstă de 42 de ani, de origine indiană. Cei doi au fost găsiți morți, în depozitul cu azot al Spitalului Humanitas din Milano. Erau angajații unei firme care se ocupa de verificarea echipamentelor spitalului. Procurorii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, însă, la acest moment nu există un suspect, relatează corriere.it

Anchetatorii din Italia iau în calcul posibiltatea ca vina să aparțină atât angajatorului, cât și a conducerii Spitalului Humanitas. Angajatorul lor spune că nu au plecat pe teren fără echipament de protecție, iar conducerea unității medicale se disculpă, menționând că „au efectuat o manevră greșită”. 

Cei doi muncitori nu au avut nicio șansă, întrucât azotul lichid le-a distrus țesuturile și căile respiratorii. Tragedia a fost descoperită de către unul dintre administratorii spitalului, care a alertat Poliția imediat.

Trupurile celor doi sunt la Institutul de Medicină Legală, iar necropia va fi probă în dosar.

Spitalul Humanitas a anunțat, de asemenea, că face o anchetă internă și va comunica public rezultatele acesteia, potrivit sursei menționate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel