Italia. Doi români se zbat între viață și MOARTE. Mașina în care se aflau a fost lovită în plin de un TIR

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Doi români se zbat între viață și moarte, după ce au fost implicați într-un accident rutier pe autostrada A13, în dreptul localității Rovigo, regiunea Veneto. 

Accidentul s-a petrecut miercuri, 18 noiembrie 2020, în jurul orei 13.30. În incident au fost implicați trei români, iar doi dintre ei au suferit răni atât de grave, încât medicii au fost nevoiți să-i resusciteze la fața locului.

Cum s-a întâmplat accidentul

 

Un autoturism Volkswagen Polo, la bordul căreia circulau trei persoane de naționalitate română, s-a lovit de parapetul metalic de pe marginea carosabilului și a ricoșat în mijlocul autostrăzii, relatează Il Gazzettino. Momentan, nu se cunosc motivele pentru care șoferul a pierdut controlul volanului, a lovit parapetul și s-a întors cu fața în sensul opus de circulație.

Un TIR condus de un șofer sârb care venea cu viteză nu a mai putut opri la timp și a lovit din plin Volkswagen-ul în care se aflau cei trei români. Două persoane aflate la bordul autoturismului, un bărbat și o femeie, au suferit răni extrem de grave, iar la sosirea paramedicilor acestea au fost resuscitate și intubate.

Un elicopter i-a transportat pe cei doi români la spitalul din Rovigo. Femeia a suferit răni grave în zona craniului, în timp ce bărbatul a suferit politraumatisme și fracturi multiple în zona picioarelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel