Italia. Doi români, arestați pentru tentativă de omor, după un scandal într-un club de noapte

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Scene violente în clubul din via Galliari din San Salvario (Torino), Italia. Polițiștii au identificat și reținut un român de 28 de ani pentru tentativă de omor. Un alt bărbat de 37 de ani, tot de origine română, fusese deja arestat pentru același scandal.

Poliția a reținut un bărbat de 28 de ani pentru tentativă de omor calificat și vătămare corporală gravă, în urma unui atac violent într-un club din San Salvario. 

Un bărbat de 37 de ani, de origine română, fusese deja arestat pentru aceeași faptă și se află în prezent în închisoare sub acuzația de tentativă de omor. 

Doi români, arestați pentru tentativă de omor, în Italia

 

Potrivit unei prime reconstituiri, după ce a izbucnit o ceartă în interiorul clubului Crazy love din via Galliari, bărbatul de 37 de ani ar fi atacat violent doi cetățeni străini în afara localului, împreună cu alte două persoane, cu un scaun și un băț metalic. 

Loviturile i-au provocat, în special uneia dintre cele două victime, răni foarte grave, hemoragii și fracturi în diferite părți ale corpului. Până la sosirea pazei la club, atacatorii au fugit, în timp ce victimele au fost transportate la spital în stare foarte gravă. 

Investigațiile din ultimele zile au dus la identificarea unui al doilea presupus autor, un cetățean român în vârstă de 28 de ani, pe numele căruia a fost emisă o ordonanță de arestare preventivă pentru aceeași faptă. Bărbatul, care a fost depistat în ultimele zile de către ofițerii postului de poliție Barriera Nizza într-o locuință din cartierul Parella, a fost dus la închisoare.

Vezi mai departe

Italia. Un român - „coșmarul de la Conca d'Oro“: Bărbatul de 73 de ani, prins în flagrant de polițiști deghizați

 

A fost coșmarul locuitorilor și al comitetelor de cartier. Un român de 73 de ani, parcagiul ilegal care își desfășura activitatea în Via di Conca d'Oro din Roma, a fost prins în flagrant de polițiști.

O activitate care depășea cu mult solicitarea explicită de bani pentru parcare, deoarece în cazul refuzului unor automobiliști, românul ajungea să hărțuiască pe oricine, creând disconfort și teamă în rândul cetățenilor. 

Ofițerii GPIT (Gruppo Pronto Intervento Traffico - Grupul de Intervenție Rapidă în Trafic) din cadrul Poliției Capitalei din Roma, după aproximativ două săptămâni de supraveghere, au reușit să îl oprească pe bărbat, să îl identifice și să emită un ordin de îndepărtare împotriva sa.

Totul a avut loc vineri după-amiază, când doi agenți, în haine civile, au simulat că își parchează mașina, pentru ca apoi să fie abordați de bărbat în căutare de plată.

Bărbatul era un cetățean român în vârstă de 73 de ani, care a fost dus pentru a fi fotografiat în vederea stabilirii identității și legalității sale pe teritoriul național. Individul, care are antecedente penale, a fost apoi sancționat pentru parcare ilegală, iar veniturile obținute ilicit au fost confiscate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel