Italia. Doi români arestați, după ce un bărbat a fost găsit înjunghiat în gât, pe stradă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Două persoane, de naționalitate română, reținute în misterul bărbatului găsit mort pe stradă în Artena, Italia.

Cei doi l-ar fi omorât pe bărbat cu un gât de sticlă spart, rănindu-l pe acesta.

Primele piese din puzzle-ul misterului crimei de la Artena se pun cap la cap. Două persoane au fost arestate de carabinieri pentru uciderea unui bărbat, cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani, care a fost găsit mort, cu gâtul tăiat cu un cuțit, pe stradă, în orășelul dintre Roma și Frosinone, pe Via di Casa Colonnella.

Italia. Doi români arestați, după ce un bărbat a fost găsit înjunghiat în gât, pe stradă

 

Doi cetățeni români, unul de 27 de ani și unul de 30 de ani, ambii rezidenți în Artena, au ajuns în cătușe. Potrivit primelor rezultate ale anchetei, demarate imediat după ce a fost găsită victima, rămasă neidentificată pentru că nu avea acte de identitate, cei doi bărbați l-au ucis pe bărbat aseară târziu, cu o sticlă spartă la gât, rănindu-l. Cei doi vor fi duși la închisoare în așteptarea validării.

În zona în care a avut loc crima, nu există camere de luat vederi. Se spune că victima ar fi de origine est-europeană.

 

Vacanța unei familii de români în stațiunea Cala Luas din Ogliastra, Sardinia, s-a încheiat ci o tragedie. Fiul de șase ani s-a înecat în piscina hotelului, în după-amiaza zilei de sâmbătă, 16 iulie. 

Copilul era cu părinții la piscină, când s-a întâmplat nenorocirea. La fața locului au ajuns de urgență serviciile de salvare și l-au transportat pe băiețelul la spital. Din păcate, manevrele de resuscitare aplicate de medici nu au dat rezultate, iar copilul a murit, scrie corriere.it.

Italia. Vacanță de coșmar pentru o familie de români

 

Medici încă nu au stabili dacă băiețelul a murit din cauza înecului sau a unei boli. Părinții sunt în stare de șoc. Băiețelul era supravegheat de ambii părinți când a intrat în apă. La piscină se afla și sora mai mică a băiețelului.

După ce au observat că copilul nu ieșit din apă, părinții au apelat imediat serviciile de urgență. Elicopterul 118 a transportat copilul la spital, dar încercările de resuscitare au fost  inutile.

Și polițiștii au ajuns la locul tragediei, pentru a reconstitui faptele și a stabili cine se face responsabili de decesul micuțului.

A fost deja deschis un dosar de cercetare și este probabil ca magistratul de instrucție să numească un medic legist, care să efectueze autopsia și să stabilească cu certitudine cauza morții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel