Italia. Doi români, arestați de carabinierii în centrul Romei, în aceeași zi. Unul a fost prins la furat de haine, iar altul era căutat de poliție

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Român de 24 de ani, prins la furat într-un salon de înfrumusețare din Italia: un an jumate de închisoare
Român de 24 de ani, prins la furat într-un salon de înfrumusețare din Italia: un an jumate de închisoare

Doi cetățeni de naționalitate română au fost identificați și arestați de poliția din Roma, Italia, în aceeași zi. Cei doi nu au însă nicio legătură unul cu celălalt. În ultimele zile, carabinierii au intensificat controalele în centrul istoric al Romei și au aplicat 11 amenzi.

Unsprezece persoane semnalate, două arestate și 11 sancțiuni administrative. Acesta este bilanțul activităților de control teritorial desfășurate de carabinieri în zona centrului istoric al Romei.  

Doi români care nu se cunoșteau au fost arestați de polițiștii din Roma în aceeași zi

 

Un bărbat în vârstă de 52 de ani din Roma a fost reținut după ce a fost prins părăsind un magazin cu haine neplătite. Poliția a ajuns rapid la fața locului și l-au arestat pe român. Bunurile au fost recuperate și returnate proprietarului, potrivit publicației Roma Today.

Nu la mult timp distanță, un alt bărbat, tot de naționalitate română, în vârstă de 37 de ani, fără loc de muncă și cu condamnări anterioare, a fost identificat și arestat de către militari. Acesta a fost arestat deoarece s-a constatat că era beneficiarul unei măsuri emise de Parchetul de pe lângă Tribunalul din Roma, având de executat o pedeapsă reziduală de 2 ani, 7 luni și 26 de zile de închisoare pentru infracțiunea de tâlhărie.

Poliția din Roma a intensificat controalele, rezultând 11 persoane semnalate



Doi cetățeni peruani, de 46 și 47 de ani, au fost denunțați de carabinieri pentru că au fost găsiți în posesia unui smartphone pe care încercau să îl deblocheze și a cărui proveniență nu au putut-o indica. Alte patru persoane au fost denunțate pentru că nu au respectat interdicția de a intra în zonele urbane la care au fost supuse.

De asemenea, un bărbat de 46 de ani din provincia Catania a fost semnalat pentru că a fost găsit în posesia unui briceag, care a fost confiscat. Alte două persoane au fost semnalate și li s-a interzis să se întoarcă în municipiul Roma, un bărbat de 54 de ani din provincia Napoli și un bărbat de 30 de ani din provincia Lecce.

În cele din urmă, cele 11 amenzi au fost aplicate la două persoane ca dependenți de droguri și șapte persoane pentru că au fost surprinse stând în apropierea stațiilor de metrou. Proprietarul unui restaurant din via Milazzo a fost sancționat pentru că avea deficiențe sanitare în localul său. Un alt proprietar de restaurant din Viale Castro Pretorio a fost sancționat pentru că plătea la negru angajații români.

 

--------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel