Italia. Descoperire macabră: Român de 50 de ani, găsit mort într-o baracă

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Românul ucis a fost identificat de carabinieri. Călăul lui Mihai, căutat. FOTO: captură roma.corriere.it
Italia. Românul ucis a fost identificat de carabinieri. Călăul lui Mihai, căutat. FOTO: captură roma.corriere.it

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, de naționalitate română, a fost găsit mort în interiorul unei barăci într-o tabără din rezervația naturală Anien. 

Pe strada Michelangelo Tilli astăzi s-au deplasat de urgență carabinierii din cadrul nucleului Roma Eur, în urma unui apel la 112. Cel care a sunat a fost un alt om al străzii, campat în zona verde, care și-a observat "vecinul" fără viață. 

Descoperire macabră: Român de 50 de ani, găsit mort într-o baracă, în Italia

 

După ce a constatat decesul, a fost alertat magistratul de serviciu, care a dispus efectuarea unei autopsii. Pe cadavru nu au fost găsite urme de violență și nici detalii care să sugereze o moarte violentă.

Potrivit magistratului anchetator, a fost vorba probabil de un caz de boală. Răspunsul definitiv, însă, va veni de la autopsie. 

 

Vezi mai departe

Italia. Un an de la dispariția Andreei: Campioana româncă a dispărut în condiții misterioase, după o petrecere

 

Andreea Rabciuc, românca de 27 de ani dispărută pe 12 martie 2022  în Italia, este în continuare căutată de anchetatori. Familia campioanei românce așteaptă de un an un semn de la ea.

Andreea Alice Rabciuc, campioană a României la tir, era o tânără de origine română care avea o viață normală, obișnuită. Avea prieteni, pasiuni, un loc de muncă "dar după ce a întâlnit persoanele nepotrivite", a subliniat partenerul mamei sale la microfoanele Rai Tre, "și-a distrus viața".

Andreea lipsește de acasă de 365 de zile, nu a reușit să sărbătorească alături de cei dragi împlinirea a 28 de ani, în decembrie, iar ultima dată când a fost văzută se afla în rulota staționară din curtea fermei de pe Montecarottese, alături de proprietarul Francesco, de prietena ei Aurora și de iubitul acesteia, Simone.

Situația din acea noapte dintre vineri și sâmbătă, în urmă cu un an, din ceea ce a reieșit ulterior, a fost turbulentă.  Andreea s-a certat toată noaptea cu iubitul ei Simone, care a decis apoi, la ora 5.20, să meargă să cumpere bere cu Aurora în Jesi.

La întoarcere, însă, Andreea, care între timp a rămas în rulotă cu Francesco, în videoconferință cu Aurora, era și mai agitată. Vrea să plece, telefonul ei este în mâinile iubitului Simone, care încearcă să o împiedice să plece, el ar vrea să-l sune pe partenerul mamei sale să vină să o ia.

Dar Andreea pleacă în cele din urmă, plecând pe jos, pe șoseaua Montecarottese, spre Moie, singură, fără bani și fără telefon. Care îi vor fi restituite mamei sale abia duminică.

Cert este că din acea dimineață de sâmbătă, 12 martie 2022, nu se mai știe nimic despre ea, pare să fi dispărut în neant.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel